Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az incelek, akik tragikus...

Azok az incelek, akik tragikusan élik meg, hogy szüzek, miért nem mennek el prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Nem minden incel szűz, és nem minden idősebb szüzet zavar, hogy az.

De aki 30-40 éves szűz férfi és frusztrálja, hogy még sosem szexelt, miért nem.. szexel? Mert hát azért a lehetőség adott.

2022. dec. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
55%
#20 Na és mi a véleményed arról, hogy a Chadek mindenütt kedvezőbb elbánásban részesülnek? Egész egyszerűen normálisabbak velük a nők, sőt csak őket veszik emberszámba.
2022. dec. 13. 19:51
 22/69 anonim ***** válasza:
85%

#21 nem mások életéhez kell hasonlítani a tiédet, a saját ütemedben kell haladni. ez egyszerű önsajnálat és irigység.

ez a chad b.zdbeg

2022. dec. 13. 19:55
 23/69 anonim ***** válasza:
69%
#22 Ebben egyetértünk. Ez kőkemény irigység. Vállalom.
2022. dec. 13. 19:57
 24/69 anonim ***** válasza:
77%
nem támadjuk a másikat, mert jól mennek a dolgai, foglalkozz a sajátoddal
2022. dec. 13. 20:01
 25/69 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy nagyon jó kérdés. Fizetős megoldás mindenki számára adott. Sőt, továbbmegyek: ha nem tényleg gusztustalan vagy ápolatlan az illető, na és persze van rá keret, akkor olyan nővel is szexelhet, akivel amúgy esélytelen lenne. Szóval férfiként bennem is felmerül, hogy inceleknél miért nem opció ez?
2022. dec. 14. 09:37
 26/69 anonim ***** válasza:
36%
Mi a tököm ez a chad, meg incel baromság? Mik ezek? Uramatyám...
2022. dec. 14. 12:39
 27/69 anonim ***** válasza:
91%
25! Mert 100-ból 99 incelnek nem a szex kellene, hanem a párkapcsoalt meg az a mondjuk úgy gesztus, hogy férfiként kezeljék a nők, ne "kedves barát"-ként. Az, hogy az incelek kvázi trollkodásból folyton a szexről beszélnek, mintegy a kifigurázása a társadalomnak.
2022. dec. 14. 16:38
 28/69 A kérdező kommentje:

27, de a trollkodás lényege, hogy a célpontot járatod le, nem magadat. Márpedig az incelek leginkább magukat járatják le az olyan jellegű megszólalásokkal.

Szóval elég gyanús, hogy nem trollkodásról van szó.. Vagy ha igen, akkor borzalmasan nem értik a dolog lényegét..

2022. dec. 14. 16:44
 29/69 anonim ***** válasza:
82%
27: Értelek, sőt megértelek. Viszont ha hiszed ha nem, a "kedves barát" és "A FÉRFI" között éppen az a különbség, hogy te mennyire tartod magad férfiként jónak. Ha ehhez pedig az kell, hogy fizetős lánnyal veszítsd el, akkor legyen. Nem kell ezt később senkinek sem elmondanod. A másik lehetőség, ami nekem bejött, hogy idegen terepen kezdtem ismerkedni. Sokkal könnyebb és kihasználhatod, hogy nem ismernek, vagyis okosan (!!!) kicsit színezhetsz az életeden. Ha ezt csalásnak érzed, gondolj arra, hogy a nők meg festik magukat.:) Az első siker után pedig kezd megjönni az önbizalmad is.
2022. dec. 15. 00:23
 30/69 anonim ***** válasza:
66%

Kedves mindenki!

Ajánlom nektek a Lookism C. SGI-t.

Több sebből vérzik ez a kérdés, mint:

- Miért kurvával kellene bárkinek elveszítenie a szüzességét?

- Miért kellene fizetni azért, hogy valakivel törődjenek?

Egyszerűen nem értem. Aki Incel, azoknak meg kellene érteni hogy tenni kell azért hogy az ember össze tudja magát szedni. Mind belül, mind kívül.

Mint nő, írom ezt. Nekem sem hull az ölembe a szép arc vagy a sportosabb alkat. Évek óta küzdök mindenért, nem vagyok gazdag és nem születtem ezüst kanállal a számban. Mindenért megdolgoztam és folyamatosan dolgozom érte.

Csak nem kell feladni és keseregni, ez a titok.

Persze, időnként az ember besokall és pityereg egy kicsit. :)

2022. dec. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!