Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az incelek, akik tragikus...

Azok az incelek, akik tragikusan élik meg, hogy szüzek, miért nem mennek el prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Nem minden incel szűz, és nem minden idősebb szüzet zavar, hogy az.

De aki 30-40 éves szűz férfi és frusztrálja, hogy még sosem szexelt, miért nem.. szexel? Mert hát azért a lehetőség adott.

2022. dec. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem a 39-es válaszom miért lett lepontozva. Sosem jártam Chadekkel, pontosan tudom mi a helyzet. Senki ölébe nem hullik a jó kinézet sem a sportos alkat. Csak ismétlem magam.. 😥🤔
2022. dec. 16. 15:39
 42/69 anonim ***** válasza:
71%
41! " Egyébként itt nem is a külső a probléma, sok incel esetében, hanem a viselkedés." -én ezért nyomtam nem hasznost! Mert, aki meg nem született alfahím vagy más néven Chad akkor tudja, hogy de a nők is képesek MINDENT elnézni egy jó pasinak!
2022. dec. 16. 15:58
 43/69 anonim ***** válasza:
47%

42. Miért nem lehet elhinni, hogy NEM nézünk el mindent? Ellenkezőleg. Érzelmi intelligencia nélkül egy normális nő nem foglalkozik egy férfival. Lehet az egy színész is, ha sajnos nem passzolnak. Hiába a külső, hidd el.. :)

De persze, azért lettem lepontozva mert ismét a nők általánosítása zajlik. :)

2022. dec. 16. 16:56
 44/69 anonim ***** válasza:
75%

"Najó, de fölszedni egy csajt a szórakozóhelyen talán nem az?"

De igen, az, ahogy a prostik is.

Vegulis moralisan abszolut okes egy Vietnambol zsakmanyolt csajt "hasznalgatni", akit az apja kamaszkoraban eladott a malajziai-kinai striciknek szerencsejatek-adossag fejeben......

Amugy en a prostituciora 90%-os kulonadot basznek ra, a striciket pedig munkataborba.

"Miért nem lehet elhinni, hogy NEM nézünk el mindent? Ellenkezőleg"

Azert, mert a nok moralisan ugymond elegge csehul allnak. Ted Bundy is kapta a szerelmesleveleket doszt. Berki, M. Richard.... Soroljam? :)

38F incel

2022. dec. 17. 16:08
 45/69 anonim ***** válasza:
64%
Áh nem néztek el mindent. Az USA-ban egy Chad tinifiú elítélése miatt is pityeregtek már a nők. Holott ha elkövetett valamit, akkor meg kell büntetni kinézetére tekintet nélkül.
2022. dec. 17. 16:12
 46/69 anonim ***** válasza:
58%

45. Kiről is lenne szó?

A bűnös ember bűnös marad. Nem menti fel a külseje, pont.

Különben sem tetszhet 5 milliárd nőnek egy férfi, erről szakadjunk már le..

2022. dec. 17. 16:17
 47/69 anonim ***** válasza:
64%

"Különben sem tetszhet 5 milliárd nőnek egy férfi, erről szakadjunk már le.."

A nok izlese uniformizalt.

[link]

38F incel

2022. dec. 17. 16:22
 48/69 anonim ***** válasza:
64%

47

Igen, ugyanaz a kockafejű, kiálló állú, pici szemű kis unintelligens ábrázatú típus jön be nekik. Csak nagyon próbálkoznának ezt tagadni mert most, hogy lekerült a lepel már nem abban a szűzies angyal képében tetszelegnek.

2022. dec. 17. 16:42
 49/69 anonim ***** válasza:
52%

47,48

Egyikőtölnek sincs fogalma a nők ízlésről. Ha így döntenénk, tuti kihalna az emberiség.

Nekem inkább a karakter vonzó. Bár a humor és az intelligencia is nagyban döntő. Az érzelmi intelligencia meg szerintem az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, a kémia után.

Sosem tetszett még Chad, sőt. Nekem mindig a kocka fiúk jöttek be. Picit magasabb, szemüveges srácok.

De volt, hogy olyat crusholtam akinek az arcbőr azért nem volt szép. (Aknés.)

De az is simán orvosolható. A kiállása és maga az ember viselkedése is magában vonzó volt. :)

2022. dec. 17. 17:04
 50/69 anonim ***** válasza:
25%

49! Az a baj, hogy nem akarod érteni, amit mondanak...tudod van olyan, hogy statisztika! Ha most készül egy szociálpszichológiai vizsgálat arról, hogy a nőknek milyen férfiak jönnek be, mit tartanak vonzónak, annak az eredményeit lehet tagadni, lehet...csak értelme nincsen! Most lehet, hogy pont rád nem igaz az, amit a vizsgálat kihoz eredményül, lehet, csak a nők többségére meg igen! A pszichológia valószínűségekkel dolgozó tudomány, ez is ilyen.

Tetszik vagy sem, de elég jól le lehet írni, hogy a nők és a férfiak is mit tartanak vonzónak alapvetően. Amit az incelek írnak, az gyakorlatilag az igazság, igen kicsit sarkítanak, de alapvetően közelebb állnak hozzá jóval, mint te. De ezt úgysem fogod elhinni, szóval...

2022. dec. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!