Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az incelek, akik tragikus...

Azok az incelek, akik tragikusan élik meg, hogy szüzek, miért nem mennek el prostituálthoz?

Figyelt kérdés

Nem minden incel szűz, és nem minden idősebb szüzet zavar, hogy az.

De aki 30-40 éves szűz férfi és frusztrálja, hogy még sosem szexelt, miért nem.. szexel? Mert hát azért a lehetőség adott.

2022. dec. 13. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
52%

50. Sajnálom, hogy te csak általánosítani tudsz.

Ez a te szegénységi bizonyítványod.. :)

2022. dec. 17. 21:02
 52/69 anonim ***** válasza:
18%
#51 Azonnal fejezd be. Valóságtagadó. Anti-Chadként soha nem fog az ember érvényesülni a nőknél. Kész, pont.
2022. dec. 17. 21:09
 53/69 anonim ***** válasza:
47%

52. Ha tudnád, hogy nem csak a külső számít, nem ott szenvednél. De hidd el, én sem vagyok Barbi baba, mégis tudtam érvényesülni. Tettem érte.

- Edzek

- Figyelek az étkezésre

- Van arcápoló rutinom

Pedig nincs pénzem kozmetikusra, sem fodrászhoz menni. Mégis normálisan nézek ki.

Minden döntés és akarat kérdése. Ha te a gyenge oldalon állsz, az csakis a saját döntésed. ;)

A pesszimizmus nem jó dolog, hidd el. Tudnék itt beszélni a lelki részéről is, de minek?

"Úgy sincs igazam, mert NŐ vagyok.." xD

2022. dec. 17. 21:11
 54/69 anonim ***** válasza:
18%
Igen, az utolsó mondatodban a lényeg. Köszönöm.
2022. dec. 17. 21:34
 55/69 anonim ***** válasza:
47%

54. Incel vagy és hímsoviniszta is.

Eléggé rossz kombó. Sajnálom, hogy egyedül kell leéld az életed. XD

2022. dec. 17. 21:37
 56/69 anonim ***** válasza:
35%

"Egyikőtölnek sincs fogalma a nők ízlésről. Ha így döntenénk, tuti kihalna az emberiség"

A vilag azon reszen, ahol a nok dontik el, hogy kivel jojjenek ossze, eppen kihalni keszul az emberiseg.....

38F incel

2022. dec. 17. 23:20
 57/69 anonim ***** válasza:
18%

56

Ott a pont. Nyugaton és Amerikában kihalófélben a fehér ember. Ennek nem a jólét az oka amint tévesen gondolják, hanem, hogy csak Chadektől vállalnak gyereket a nők.

2022. dec. 18. 07:35
 58/69 anonim ***** válasza:
25%
51! Sajnálom, hogy a pszichológia így működik, és sajnálom, hogy nem akarod elfogadni, én ezt tudom mondani, de tudod mit leginkább azt sajnáld, hogy SAJNOS tényleg így van, ahogy a vizsgálatok mutatják...
2022. dec. 18. 10:47
 59/69 anonim ***** válasza:
52%
58. De jó, hogy ti minden nőt ismertek. Na ők T ezaz, amiért minden nő menekül tőletek.. 😂😂
2022. dec. 18. 10:55
 60/69 anonim ***** válasza:
25%
59! ezen fölröhögtem, mintha nem próbáltam volna pont erről magyarázni a pszichológiáról, mint VALÓSZÍNŰSÉGEKKEL FOGLALKOZÓ TUDOMÁNY kezdetű válaszomban...látom megérte! 🤣🤣🤣 egyáltalán elolvastad? Értelmezted? Igen? Mert nem úgy tűnik...vagy nem is akarod!
2022. dec. 18. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!