Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözik kihívóan...

Sok nő miért öltözik kihívóan ha sportol?

Figyelt kérdés
Például edzőteremben vagy jógára, úgy öltöznek fel, hogy kihangsúlyozzák a dekoltázsukat vagy hasonló. Felvesz egy olyan felsőt ami nagyon kivágott vagy olyan nadrágot amiből alul kilóg a feneke. Ez miért van? Felvehetne olyan kényelmes és praktikus darabokat is, ami eltakarja azt, amit el kell takarni, de nem, láthatóan élvezik mutogatni magukat. Nekem ez fura, persze mindenki az csinál, amit akar, csak megérteni nem tudom, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez miért van?
2022. dec. 8. 09:19
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Megint a testhezálló darabokról beszéltek, én nem arról beszéltem, illetve arról sem, hogy túl kellene öltözni, kabátba meg ilyenek. Kiforgatjátok nagyon. Aranyközépút...
2022. dec. 8. 12:27
 32/44 anonim ***** válasza:
58%

De miért te akarod eldönteni?

Eleve nem értem hogy miért ilyen rejtélyes ez. Gyúrni azért járnak a legtöbben hogy izmosodjanak, amit jól esik látni is, nőknek férfiaknak egyaránt. Ezért népszerű mindkét nemnél a keveset takaró ruha edzéshez.

2022. dec. 8. 12:32
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem akarom eldönteni. Csak kérdeztem, hogy miért van ez. De mostmár kaptam elég választ, hogy értsem, szóval köszönöm. Mutogatni akarják magukat, látni akarják magukat, az a kényelmes nekik ha kint van a mellük meg a fenekük stb. Nem kell több válasz, mert már világos számomra is, hogy ez miért jó a nőknek :D
2022. dec. 8. 13:06
 34/44 anonim ***** válasza:
58%

Minek kérdezel, ha utána csak kiforgatod a válaszokat?

Vagy azt vártad hogy mindenki bólogat hogy "uhh azé me büdös ribik bizony"?

2022. dec. 8. 13:09
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem forgattam ki a válaszokat, ti írtátok ezeket.
2022. dec. 8. 13:10
 36/44 anonim ***** válasza:
58%
Ki írt olyat, hogy az a kényelmes ha ki van a melle és a feneke? Ki írt olyat (nem trollkodásból) hogy mutogatni akarják magukat?
2022. dec. 8. 13:15
 37/44 A kérdező kommentje:

"ettől érzi magát vonzónak"

"Hát, ez egy jó lehetőség, hogy megmutathassák, mijük van"

"Vannak akik így jobban ki akarnak tünni a tömegből"

"A szep festet mutogatni kell"

2022. dec. 8. 13:21
 38/44 anonim ***** válasza:
58%

Hát ebben sehol nem látom azt, hogy legyen kint a feneke meg a melle, de oké.

2022. dec. 8. 13:22
 39/44 A kérdező kommentje:
De én arra kérdeztem rá, hogy miért jó, ha kint van a feneke meg a melle, és ezek a válaszok születtek rá, tehát ezért jó, ha kint van a feneke meg a melle. Nem értem, mit nem értesz, de oké.
2022. dec. 8. 13:24
 40/44 anonim ***** válasza:
48%

????

A kérdésed ez volt: "Sok nő miért öltözik kihívóan ha sportol?", erre lehet válaszolni.

2022. dec. 8. 13:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!