Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözik kihívóan...

Sok nő miért öltözik kihívóan ha sportol?

Figyelt kérdés
Például edzőteremben vagy jógára, úgy öltöznek fel, hogy kihangsúlyozzák a dekoltázsukat vagy hasonló. Felvesz egy olyan felsőt ami nagyon kivágott vagy olyan nadrágot amiből alul kilóg a feneke. Ez miért van? Felvehetne olyan kényelmes és praktikus darabokat is, ami eltakarja azt, amit el kell takarni, de nem, láthatóan élvezik mutogatni magukat. Nekem ez fura, persze mindenki az csinál, amit akar, csak megérteni nem tudom, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez miért van?
2022. dec. 8. 09:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
50%

Ja, a nők vegyenek fel hijabot miközben edzenek, mellettük meg a férfiak feszítenek egy szál rövidnadrágban, és olyan trikóban amiből minden mozdulat közben kicsúszik a csöcsük. A testhezálló ruhák igenis kényelmesek és praktikusak. Nem szorítanak sehol, jóformán nem is érzed hogy rajtad vannak, szabadon tudsz mozogni bennük (sokszor szabadabban mint a bő ruhákban, ami csúszkál rajtad, és beleakad mindenbe, ha nem figyelsz)

Jó ég de gyűlölöm az olyanokat akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni.

2022. dec. 8. 09:27
 2/44 anonim ***** válasza:
91%

Mert így érzi jól magát, ettől érzi magát vonzónak stb.

A "kihívó" kifejezésben van valami bujtatott szexizmus: nem, a nők alapvetően nem azért csinálják ezt, hogy bárkit "kihívjanak".

2022. dec. 8. 09:28
 3/44 A kérdező kommentje:

"sokszor szabadabban mint a bő ruhákban, ami csúszkál rajtad, és beleakad mindenbe, ha nem figyelsz"

:D Sehol se írtam, hogy felvehetne BŐ ruhát is. Azt írtam, olyat, ami takar. Vannak feszülős ruhák amikből nem lóg ki a melled. De ezekszerint te is ilyen magamutogatós vagy :D

2022. dec. 8. 09:32
 4/44 A kérdező kommentje:

Ja és kiemelném mégegyszer az utolsó mondatom: Nekem ez fura, persze mindenki az csinál, amit akar, csak megérteni nem tudom, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez miért van?

Tehát kedves #1 válaszoló, senkinek se akarom megmondani mit viseljen, csak NEM ÉRTEM hogy miért mutogatja magát valaki sportolás közben, ha nem lenne muszáj :)

2022. dec. 8. 09:33
 5/44 anonim ***** válasza:
43%
Hogy mindenki! lássa ő mennyire sportos. A kedvencem a külön, feszülős futóruha, mintha nem lehetne akármilyen rövidnadrág, pólóban futni.
2022. dec. 8. 09:41
 6/44 anonim ***** válasza:
46%
Hát, ez egy jó lehetőség, hogy megmutathassák, mijük van, hátha megakad rajtuk valaki szeme...
2022. dec. 8. 09:43
 7/44 szvicsi ***** válasza:
58%
Mert így érzi jól magát, lehet szeretne partnert találni, ha nem is szerelmi, de beszélgető baráti partnert. Vannak akik így jobban ki akarnak tünni a tömegből, ez által is a saját esélyeiket növelni a társ/barát találás során. Mi fiuk persze megnézzük, de nem biztos, hogy pont őket szólítanánk meg, mondván, hogy szép-szép, de kis pláza cica mica... persze arra, hogy b*sz -élges vele arra ok, de tartós kapcsolat nem biztosan hogy bejönne, persze izlések és pofonok ...
2022. dec. 8. 09:44
 8/44 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy neked nem mindegy?
2022. dec. 8. 09:48
 9/44 anonim ***** válasza:
59%

Én csak jó időben szoktam sportolni nyáron, és olyankor pólóban és bicónaciban bringázok vagy futok. Meg utcára is azt hordom. Az már neked kihívó? Még senkitől nem hallottam, hogy az lenne, teljesen normál hétköznapi viselet nyáron jó időben.

36/N

2022. dec. 8. 09:52
 10/44 anonim ***** válasza:
31%
Én csupaszon,vagy bugyiban szoktam,igaz itthon.Nekem így kényelmes.Attól,hogy feszülős ruhában vannak,mélyebb kivágással nem magamuzogatók.Aki jól néz ki,azt akkor is megnézik,ha takarja magát.
2022. dec. 8. 09:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!