Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözik kihívóan...

Sok nő miért öltözik kihívóan ha sportol?

Figyelt kérdés
Például edzőteremben vagy jógára, úgy öltöznek fel, hogy kihangsúlyozzák a dekoltázsukat vagy hasonló. Felvesz egy olyan felsőt ami nagyon kivágott vagy olyan nadrágot amiből alul kilóg a feneke. Ez miért van? Felvehetne olyan kényelmes és praktikus darabokat is, ami eltakarja azt, amit el kell takarni, de nem, láthatóan élvezik mutogatni magukat. Nekem ez fura, persze mindenki az csinál, amit akar, csak megérteni nem tudom, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez miért van?
2022. dec. 8. 09:19
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak tévében láttál edzőtermet, akkor nyilván nincsen tapasztalaod vele, hogy miben kényelmes edzeni. Pedig párszor ellátogathatnál oda, és akkor nem enne meg a sárga irigység, hogy más nőknek nem kell takargatniuk magukat.
2022. dec. 8. 10:42
 22/44 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekkorom utált ruhadarabja volt a tornadressz. Abból is kilátszik a fenék, de olyat kellett hordani lányoknak tornaórán. Később jött be a rövid nadrág + póló.

Vannak, akiknek úgy jobb sportolni, ha minél kevesebb ruha van rajtuk. A mélyen dekoltált felsőkkel meg tele vannak a női részlegek, én nem szeretem, a nekem kényelmesebb darabokból kevesebb van, de van, aki sportoláshoz felveszi, amit épp talál, és eszébe sem jut, hogy egy edzőteremben meg fogják ezért bámulni.

2022. dec. 8. 10:43
 23/44 Metionin ***** válasza:
71%
Gondolom mert az tetszik nekik. Én úgy vagyok vele, hogy amíg lehet kapni olyan cuccot, amit én szeretek, addig leszarom, hogy más miben edz. Feszülősben szoktam de kifejezetten a hosszú leggingset szeretem, felülre meg nem nagyon válogatok ha csak sima edzés, random pólókat veszek fel, általában amiket rendezvényeken kaptam. Jógához meg nyújtáshoz van kint a hasam, mert akkor látom rendesen, hogy egyenesen tartom-e magam vagy nem.
2022. dec. 8. 10:45
 24/44 A kérdező kommentje:

#21 Szerencsére nincs szükségem edzőteremre, kocogni és biciklizni szoktam, és irigy sem vagyok, ezt nem is tudom miből feltételezted. Te viszont láthatólag nagyon frusztrált vagy valamiért, nyugodj meg :)

Köszönöm a válaszod!

2022. dec. 8. 10:46
 25/44 A kérdező kommentje:

#23 Neked is köszönöm <3

Olyan szerethetőek azok a kommentelők, akik normális választ adnak, köszi szépen :)

2022. dec. 8. 10:47
 26/44 anonim ***** válasza:
71%
#24 Ja, véletlenül sem az frusztrált, aki azt lesi, hogy más csajok miben edzenek és ezen képes olyan szinten felhúzni magát, hogy idejön gyakorira fröcsögni. :D Menj el kocogni, attól majd lenyugszol! Csak ne felejts el három tálikabátot felvenni hozzá, az egyik földig érjen, nehogy kilátszon a bokád!!!
2022. dec. 8. 10:55
 27/44 A kérdező kommentje:
#26 :DDD jól van drága
2022. dec. 8. 11:05
 28/44 anonim ***** válasza:
76%

A szep festet mutogatni kell. Aki gjsztustalan ,takargassa magat.

Az arab orszagokban takarjsk magukst a nok hulye szabalyok miatt. Ne kovesszk mar a buta peldajukat.

2022. dec. 8. 11:10
 29/44 anonim ***** válasza:
70%

Egy sort, meg egy ujjatlan trikó miért lenne kihívó?

Megjegyzem az edzőteremben jóval több férfit látok még nálam is "dekoltáltabb" cuccban.

2022. dec. 8. 11:57
 30/44 anonim ***** válasza:
74%

A jógára pedig pl alap, hogy nem öltözök túl, mert látnom kell a testtartásomat, ami egy bővenn pólóban már nem játszik.

De a víváson háromnegyedes nadrágot és simulósabb pólót viselek, mert hajlamos vagyok előredönteni a csípőm, ami helytelen.

Az edzőm egy bővebb pólónál is észreveszi, én azonban nem, pedig a gerincnek sem jó.

A testhezálló felsőben azonban látom (akár félszemmel is a tükörben), és tudok korrigálni.

2022. dec. 8. 12:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!