Például edzőteremben vagy jógára, úgy öltöznek fel, hogy kihangsúlyozzák a dekoltázsukat vagy hasonló. Felvesz egy olyan felsőt ami nagyon kivágott vagy olyan nadrágot amiből alul kilóg a feneke. Ez miért van? Felvehetne olyan kényelmes és praktikus darabokat is, ami eltakarja azt, amit el kell takarni, de nem, láthatóan élvezik mutogatni magukat. Nekem ez fura, persze mindenki az csinál, amit akar, csak megérteni nem tudom, ezért kérdezem, hogy szerintetek ez miért van?
Örömöt akarnak okozni nekem, és én ezt hálával fogadom. Meg büszkék is a szépségükre.
2022. dec. 8. 09:57
13/44 A kérdező kommentje:
"olyankor pólóban és bicónaciban bringázok"
Ez miért lenne kihívó? Egy póló teljesen normális és a bicónaci is. Nem a feszülős ruhadarabokra kérdeztem rá, csak azokra, amik nagyon kivágottak vagy feleslegesen rövidek, magyarul alul kivan a feneke az illetőnek. Ezeknek semmi értelmét nem látom, de nem is zavar. Nem akarom senkinek se megmondani mit hordjon, mégegyszer elmondom, csak a miértjére voltam kíváncsi, mert a sportoláshoz elvileg nem kell feltétlenül kitenni a cicit meg a feneket :D
2022. dec. 8. 10:10
14/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a válaszokat!
2022. dec. 8. 10:11
15/44 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert nők.
Ha megfigyeled, jórészük ilyen, aztán vannak az ultraprogresszív liberális színes/rövidhajú nőietlen, akik ilyen dumákkal jönnek: szexista, feminista, hülye férfiak, girlpower, meg hasonlók.
Én inkább az előző verziót választom, de a férfiak 99.99%-a is.
2022. dec. 8. 10:15
16/44 anonim válasza:
"ami eltakarja azt, amit el kell takarni"
Kell?? :D Legfeljebb a te kultúrádban esetleg...
2022. dec. 8. 10:24
17/44 anonim válasza:
Gondolom ugyanazért amiért a pasik is sokszor kivágott ujjatlanban nyomják. Mert nekik az kényelmes, plusz közben látni az edzés eredményét ami motiváló lehet.
2022. dec. 8. 10:31
18/44 anonim válasza:
Mert sportoláshoz a minél kevesebb és minél testhezállóbb ruha a kényelmes. Arról nem a nők tehetnek, hogy te ezt kihívásnak tekinted. A férfiak is ilyen ruhákban edzenek általában, csak az nem bántja a kis incel lelkedet.
2022. dec. 8. 10:34
19/44 anonim válasza:
Te sportolás közben miért a nőket vizslatod?
2022. dec. 8. 10:35
20/44 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, nem vizslatom a nőket :D TV-ben láttam, hogy ilyen ruhákban sportolnak, és felmerült bennem a kérdés, hogy ez vajon miért lehet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!