Lányok nők jártatok már úgy hogy utcán nagyon kellett pisilned és le kellett guggolnod pisilni?
Nyilván előfordult már hogy rám jött, pláne mikor fel voltam fázva, olyankor bementem a legközelebbi kocsmába vagy cukrászdába vagy valahova és megkértem őket hogy hadd használjam a mosdót.
Utcán hugyozni a hajléktalanok szoktak...
Covid alatt biciklis futár voltam. Nem engedtek be wc-re sehová, mivel le volt zárva a vendégtér. Fényes nappal is látogattam a pisibokraimat, mit tudtam volna csinálni, kérjem meg a rendelőt, hogy hadd menjek be pisilni?
Illetve, ha éjjel megyek haza buliból vagy kocsmázásból, a legtöbb belvárosi éjszakairól át kell szállnom egy külvárosi megállóban a saját éjszakaimra, ami nincs összehangolva, szóval sokszor fél órákat várok (egy órát már nem várok, ha csak annyi idő múlva jönne a következő, ilyenkor gyorsabb hazasétálni). Van, hogy így összesen 2-2.5 óra az út, ha előtte alkoholt ittam, hiába mentem el pisilni még a helyen mielőtt hazaindultam volna, nem fogom kibírni.
És most már egyébként jobban bírom tartani, mint kamaszkoromban, akkor volt, hogy egy háromórás buszút alatt sírtam, mert már annyira fájt és feszült a hólyagom, és autópályán nem állhattunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!