Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok nők jártatok már úgy...

Lányok nők jártatok már úgy hogy utcán nagyon kellett pisilned és le kellett guggolnod pisilni?

Figyelt kérdés
Park síkàtor hasonló

2022. dec. 7. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Komolyan ezek a kérdések...🙄
2022. dec. 7. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván előfordult már hogy rám jött, pláne mikor fel voltam fázva, olyankor bementem a legközelebbi kocsmába vagy cukrászdába vagy valahova és megkértem őket hogy hadd használjam a mosdót.

Utcán hugyozni a hajléktalanok szoktak...

2022. dec. 8. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Pár évvel ezelőtt tavasz volt, esett az eső, reggel volt, sokat ittam(vízet), elindultam a dolgomra és pár lépés után megint kellett az otthoni pisi után. Egy darabig bírtam, mentem, majd megálltam, hogy ha még egyet lépek kifolyik vagyis becsorog. Álltam magam alá nyúlva már és néztem. Egyik oldal építkezés ahol épp senki nem volt, másik oldal szabad tér, házak, parkoló autók. Szorongattam és már x-be tett lábakkal toporogram. Egyszer csak leguggoltam két kocsi közé és gatya le. Az egyik oldalról jött parkolni egy autó (lejjebb mentem, hogy még a fejem se lógjon ki a két autó közül, a másik oldalról egyszercsak lépteket hallottam. Jött valaki arra. Már végző félben voltam épp és guggoló helyzetben rángattam vissza gatyám. Elment mellettem a pasas. :))) Nem tudom, hogy látott e , de visszanézni nem mert. Megkönnyebbültem éslehajtott fejjel szaladtam tovább. :)
2022. dec. 8. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Covid alatt biciklis futár voltam. Nem engedtek be wc-re sehová, mivel le volt zárva a vendégtér. Fényes nappal is látogattam a pisibokraimat, mit tudtam volna csinálni, kérjem meg a rendelőt, hogy hadd menjek be pisilni?

Illetve, ha éjjel megyek haza buliból vagy kocsmázásból, a legtöbb belvárosi éjszakairól át kell szállnom egy külvárosi megállóban a saját éjszakaimra, ami nincs összehangolva, szóval sokszor fél órákat várok (egy órát már nem várok, ha csak annyi idő múlva jönne a következő, ilyenkor gyorsabb hazasétálni). Van, hogy így összesen 2-2.5 óra az út, ha előtte alkoholt ittam, hiába mentem el pisilni még a helyen mielőtt hazaindultam volna, nem fogom kibírni.

És most már egyébként jobban bírom tartani, mint kamaszkoromban, akkor volt, hogy egy háromórás buszút alatt sírtam, mert már annyira fájt és feszült a hólyagom, és autópályán nem állhattunk meg.

2022. dec. 10. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig visszatartom hazáig. A legutóbbi alkalommal fél liter tea volt bennem, tényleg azt hittem, hogy az utcán fogok bepisilni, de kibírtam a lépcsőházig. A férjem gyorsan kinyitotta az ajtót, és amíg rohantam a wcre, elkezdett ilyen psss psss psss hangokat adni. A wcn az ajtót se csuktam be, annyira kellett, de a gombom nem akart átmenni a lukon, közben a férjem tovább adta ki ezeket a psss hangokat, amitől nehezebb volt visszatartani, éreztem, hogy mindjárt megindul gyorsan le akartam tolni a nadrágom, de nem akart kigombolódni a nadrág.
2022. dec. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!