Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok nők jártatok már úgy...

Lányok nők jártatok már úgy hogy utcán nagyon kellett pisilned és le kellett guggolnod pisilni?

Figyelt kérdés
Park síkàtor hasonló

2022. dec. 7. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Perverzeknek nem válaszolunk.
2022. dec. 7. 20:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, naponta 2x minimum megesik velem.
2022. dec. 7. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Ilyet legfeljebb egy alkoholista,hajléktalan nő csinál.
2022. dec. 7. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Igen, de megoldom állva egy fa mögött.
2022. dec. 7. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Amelyik nő azt állítja, hogy sose jár így, nem mond igazat, nekem férfi létemre nagyon sokszor rám jön, akkor nőknek pláne.
2022. dec. 7. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Évekkel ezelőtt vettem egy ilyet. Persze Aliról rendeltem, nem ennyiért. Azóta csak állva pisilek [link]
2022. dec. 7. 20:38
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
Budapesten nagyon sok helyen nincs pénzért sem wc, képtelenség, hogy valakinek sose kelljen a bokorban megoldania.
2022. dec. 7. 20:40
 8/15 A kérdező kommentje:
5 Anyámat hajd ki a dologból
2022. dec. 7. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Életemben kétszer láttam csak ilyesmit csinálni lányt az utcán, mindkettőnek farka, szakálla és sörhasa volt.
2022. dec. 7. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Csak erdei kiránduláson volt ilyen.

Más esetekben kerestem olyan helyet ahol vécé van, volt, hogy egyszer - külföldön, vidéki kirándulásnál - buszmegállóban kérdeztem egy helyi embert, hol találnék mosdót, de ott nem volt nyilvános vécé. Viszont mutatta merre menjek és kiderült, hogy a közeli házukhoz vezetett, ott meg a fűrdőszobát használhattam.

Ha tudod hogy gyakran kell menned vécére akkor előre gondolkodj! Nézd meg, hogy út közben hol találsz nyilvános mosdót vagy éttermet, benzinkutat, egyebet ahol használhatod a mosdót.

2022. dec. 7. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!