Incelek, miért akartok minden áron alkalmi kapcsolatot, ha egyszer tisztában vagytok vele, hogy nem megy?
Az alkalmi kapcsolathoz megnyerő külső és jellem kell. Ez tény, kétlem, hogy sokan tagadnák. Annak van sikere benne, aki 1 perc alatt le tudja nyűgözni a másikat.
Viszont egy párkapcsolathoz nem kell ilyen gyorsan teljesíteni, bőven több teret kapnak a belső értékek, a küllem jóval kevésbé számít. Jó, nyilván, moss hajat meg fogat és legyen tiszta a ruhád stb... azaz legyél igényes, de nem kell Adonisznak lenned, ha egyszer jó a humorod, jó fej vagy stb...
A férfiak többsége nem egy Adonisz, mégis képesek párkapcsolatokat kialakítani, vagy akár egy életre megállapodni. Nem csak az átlagosak, de a fogyatékkal élők, csórók, csúnyák is.
Én azt látom, hogy az incelek folyamatosan azt hajkurásszák, hogy miért nem tudnak ők is alkalmi kapcsolatokat összehozni, mint a kiváltságos jóképűek.. Pedig ha párkapcsolatra hajtanának, simán lehetne nőjük, szexelhetnének amennyit kényelmes, stb...
Miért csak a felszínes testi kapcsoaltra vágytok? Sokan pont azt nehezményezitek, hogy milyen felszínes a világ, de közben ti is arra vágytok végig. Miért?
72, én azt hittem, hogy az incelek teljes nőtlenségben élnek.
Ha nekem lenne az a bajom, hogy senkim sincs, én nem mindent is akarnék, hanem megelégednék egy mérsékelt sikerrel, azaz 3-5 barátnő (nyilván egymás után) aminek a végén megállapodok az utolsóval.
Ezek szerint annyira nem nagy a baj az inceleknél, hogy nekik egy pár normális párkapcsolat smafu, ők minden este mással akarnak henteregni.
Ha csak ez a problémátok, hogy nem tudotk minden este levarrni valakit, mit sírtok?
Ha a siker fölött ilyen könnyen elsiklasz, vak vagy.
De ezek szerint nem tagadod, a mindennél kevesebb az nem elég.
Persze értem, az embert az elégedetlenség hajtja előre gyakran, mégis... ez azért túlzás.
Mintha csak az lenne, hogy vagy snekid sincs, vagy bárkit megdughatsz, köztes út nem létezik. Erre nincs mit mondani, saját magatokat ítélitek boldogtalanságra. Egyszerűen rossz célt tűztetek ki.
Kb mintha az első vezetési órátokon le akarnátok verni Schumahert:D
"megelégednék egy mérsékelt sikerrel, azaz 3-5 barátnő (nyilván egymás után) aminek a végén megállapodok az utolsóval"
Ez mar high-tier normie szint.
"A normiek többsége bluepilled (még) és ez árt nekünk a legtöbbet"
Az en korosztalyomban a normie-k mar legszivesebben vinnek mar a koszorut a feleseguk sirjara (vagyis a B opcio).
"Mit jelent az, hogy blue-pilled?
És ha már itt tartunk, mint jelent a black pilled?
Vannak egyéb pillek is?"
Vannak....
38F incel
Na, végre valaki, aki képviseli is az inceleket, köszönöm, 37-es!
Akkor high-tier... én viszonylag sokat bénáztam a csajokkal, de ennyi jött össze gimiben.
De igazából a kérdésem, hogy miért nem elégszik meg ezzel egy incel? Vagy ennek a felével?
Tehát.. valaki megtetszik, összejössz vele nagynehezen. Ez nem elég? Muszáj még három másikat megdugni? Enélkül sikertelen az élet?
Belefér egyáltalán a szerelem az ideátokba?
De a fő kérdésem tényleg ennyi: Miért nem elégszetek meg valamivel? Miért a minden a minimum elegendő?
Mondom, én csak abból tudok kiindulni, hogy ha nekem nem lett volna egy csajom se, akkor megelégednék néhány normális párkapcsolattal - természetesen csak olyan nővel, aki tetszik is nekem. Merthát minek kezdenék bármit is olyannal, aki nem tetszik.
"De igazából a kérdésem, hogy miért nem elégszik meg ezzel egy incel?"
En abszolut megelegedtem volna, de en nem high-tier normie vagyok, 3 korul kapok a PF-en.
38F incel
"A normiek többsége álomvilágban él és azt hiszi, hogy csak magán kell dolgoznia és ugyanolyan sikerei lesznek mint Chadnek. Emiatt értelemszerűen az inceleket teszik meg felelősség saját helyzetükért. A normiek többsége bluepilled (még) és ez árt nekünk a legtöbbet. Amíg ők fel nem ébrednek addig nekünk sem lesz jobb. Csak a normiek megelégednek azzal a kevéssel ami jut nekik és oltogatják az inceleket, hogy jobban érezzék magukat."
A videók után ez is értlemet nyert.
Az nem jutott még eszetekbe, hogy a normeik esetleg nem chad életre vágynak? Persze, kamaz korban az ember végig akarja dugni a világot, "a legyet is röptében", de aztán idővel abbamarad a hormonok tombolása és nem kell neki mindneki, elég ha az épp aktuálisan tetsző lánnyal együtt tud lenni. Ami átlag esetben akár azt is jelentheti, hogy jópár év alatt mindössze 2-3 barátnője lesz összesen.
És blue-pilled, aha, dehát ha egyszer nekik ez bejön és megszerzik a kiszemeltet, miért kellene magukévá tenniük olyan eszméket, amikre nincs szükségük, hiszen a blue-pillel is elérték amit el akartak?
"köszönöm 37-es"
XD
Mármint 76-os:D Vagy 38F-es. De sehogy sem 37esXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!