Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Incelek, miért akartok minden...

Incelek, miért akartok minden áron alkalmi kapcsolatot, ha egyszer tisztában vagytok vele, hogy nem megy?

Figyelt kérdés

Az alkalmi kapcsolathoz megnyerő külső és jellem kell. Ez tény, kétlem, hogy sokan tagadnák. Annak van sikere benne, aki 1 perc alatt le tudja nyűgözni a másikat.

Viszont egy párkapcsolathoz nem kell ilyen gyorsan teljesíteni, bőven több teret kapnak a belső értékek, a küllem jóval kevésbé számít. Jó, nyilván, moss hajat meg fogat és legyen tiszta a ruhád stb... azaz legyél igényes, de nem kell Adonisznak lenned, ha egyszer jó a humorod, jó fej vagy stb...

A férfiak többsége nem egy Adonisz, mégis képesek párkapcsolatokat kialakítani, vagy akár egy életre megállapodni. Nem csak az átlagosak, de a fogyatékkal élők, csórók, csúnyák is.

Én azt látom, hogy az incelek folyamatosan azt hajkurásszák, hogy miért nem tudnak ők is alkalmi kapcsolatokat összehozni, mint a kiváltságos jóképűek.. Pedig ha párkapcsolatra hajtanának, simán lehetne nőjük, szexelhetnének amennyit kényelmes, stb...

Miért csak a felszínes testi kapcsoaltra vágytok? Sokan pont azt nehezményezitek, hogy milyen felszínes a világ, de közben ti is arra vágytok végig. Miért?

2022. dec. 5. 22:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
19%

"És az incelek naponta fejtik ki a témát itt az oldalon"

Peldaul azt, hogy 200 eve sokkal jobb parkapcsolati piaci viszonyok voltak, mint most. Gondolod, hogy az alkalmi kapcsolatokra gondolnak? :)

38F incel

2022. dec. 8. 23:23
 32/122 A kérdező kommentje:

Nagy piac érdek alapján adni-venni a 14 éves nőket, mondhatom..

Én nem bánom, hogy van a PÁRkapcsolatba a nőnek is beleszólása.

Egyébként no offense, de régen egy szegény vagy valamilyen rendellenességekkel rendelkező férfit még a kurtizánok is elhajtották, esélye sem volt párkapcsolatra. Ma meg simán van.

2022. dec. 8. 23:37
 33/122 anonim ***** válasza:
15%
Az incelek levegőt se vegyenek, azt is csak a nőknek szabad. Sőt, azt is ők döntik el hogy incel vagy-e vagy sem.
2022. dec. 8. 23:38
 34/122 A kérdező kommentje:
Menthetetlen...
2022. dec. 8. 23:54
 35/122 anonim ***** válasza:
39%
Engem is már gyakorlatilag klinikai esetnek neveznek a Chadek, mert kimondom az előnyös életükkel kapcsolatos igazságot. Ez a minősítgetés felháborító.
2022. dec. 8. 23:58
 36/122 anonim ***** válasza:
23%

Nem is az, az egy dolog hogy az élet igazságtalan és van aki nyomorultnak, csórónak meg betegnek születik, míg más dúskál a pénzben, nőben és közben kicsattan az egészségtől is.

A legrosszabb az, hogy te vagy a hibás azért mert a nők ha meglátnak is okádnak.

2022. dec. 9. 00:01
 37/122 anonim ***** válasza:
78%
A 36-os jól beszél! Ott a pont.
2022. dec. 9. 00:04
 38/122 anonim ***** válasza:
19%

Egyebkent no offense, de az 1853-as jobbagyfelszabaditaskor a nepesseg 90%-a jobbagy volt, a mezovarosokat leszamitva. Vagyis nem volt kizaro ok a szegenyseg. A testi rendellenesseg igen, de az joforman most is.

38F incel

2022. dec. 9. 00:13
 39/122 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapcsolódik a kérdéshez, de miért nem jeleníted meg a neved, ha úgyis szignózod a válaszaidat?
2022. dec. 9. 00:17
 40/122 A kérdező kommentje:

39, am jogos felvetés, egyszerűbb lenne. De ő tudja.

Én azt nem értem, hogy miért lenne szarabb attól neked, ha másnak jó? Mármint... mindig a chadekkel jönnek itt, hogy nekik van nőjük. De az incelek is elismerik, hogy a férfiak háromnegyede "normie" azaz se nem incel, se nem chad, és van nőjük.

Kicsit ez nekem olyan, mintha azt mondanád, hogy nem akarsz autózni, mert a Hamilton sokkalta ügyesebb. Ezért még egy Skodát sem veszel magadnak, hogy autózgass A-ból B-be, mint az emberek döntő többsége.

Miért nem a normiekhoz hasonlítjátok magatokat? Miért mindig a chadek, a chadek, a chadek? Vagy ha nem lehet minden IS a tiéd, akkor már nem kell semmi sem?

2022. dec. 9. 00:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!