Incelek, miért akartok minden áron alkalmi kapcsolatot, ha egyszer tisztában vagytok vele, hogy nem megy?
Az alkalmi kapcsolathoz megnyerő külső és jellem kell. Ez tény, kétlem, hogy sokan tagadnák. Annak van sikere benne, aki 1 perc alatt le tudja nyűgözni a másikat.
Viszont egy párkapcsolathoz nem kell ilyen gyorsan teljesíteni, bőven több teret kapnak a belső értékek, a küllem jóval kevésbé számít. Jó, nyilván, moss hajat meg fogat és legyen tiszta a ruhád stb... azaz legyél igényes, de nem kell Adonisznak lenned, ha egyszer jó a humorod, jó fej vagy stb...
A férfiak többsége nem egy Adonisz, mégis képesek párkapcsolatokat kialakítani, vagy akár egy életre megállapodni. Nem csak az átlagosak, de a fogyatékkal élők, csórók, csúnyák is.
Én azt látom, hogy az incelek folyamatosan azt hajkurásszák, hogy miért nem tudnak ők is alkalmi kapcsolatokat összehozni, mint a kiváltságos jóképűek.. Pedig ha párkapcsolatra hajtanának, simán lehetne nőjük, szexelhetnének amennyit kényelmes, stb...
Miért csak a felszínes testi kapcsoaltra vágytok? Sokan pont azt nehezményezitek, hogy milyen felszínes a világ, de közben ti is arra vágytok végig. Miért?
"Egyszerre eggyel, termeszetesen. Nem sullyedunk le a Chad-ek moralis szintjere."
Akkor miért cél a chad szint? Mármint.. mi szükség van rá, hogy aztán úgyse élj a lehetőségekkel?
Chadek 50+ nő? És a3-5 barátnő az már high-tier normie? Nem aránytalan ez?:D Mi van a kettő között?:D
Ehhez a nagy győzelmi beszédhez nem tudok hozzászólni, megérteni jöttem, nem érvelni. Nemtom feltűnt-e, de kérdéseket teszek fel.
A blue-pilledet meg továbbra sem értem. Jól rtem, hogy abból indultok ki, hogy a normiek elnyomják a szexuális vágyaikat? Az lehetetlen, hogy összejön egy csajjal és megéli a szexuális vágyait és.. ennyi?
"Chadek 50+ nő? És a3-5 barátnő az már high-tier normie? Nem aránytalan ez?:D Mi van a kettő között?"
A Chadlite, termeszetesen....
"Akkor miért cél a chad szint?"
A kettovel azelotti valaszomat is olvastad?
38F incel
94
Szerintem te agresszívebb és veszélyesebb vagy mint az incelek többsége.
96
Gondolom erre gondolsz:
"A cel olyan parkapcsolati piaci viszonyok kialakitasa, hogy ossze tudjunk jonni olyan nokkel, akik tetszenek, ahelyett, hogy a Chad-ek elhalasznak oket."
Najó, de vlaójában nem a chadek halásszák el előletek, tekintve hogy a chadek a normeik elő nem halásszák el.
Ha a piacra vonatkozó állításodat korrektálni akarjuk, akkor minden férfi az incelektől fölfelé elhalássz aelőletek a nőt, nem csak a chadek.
Azaz értelmetlen a chadekkel példálózni, ha valójában a férfiak maradék 84%-a a probléma (azaz a nem-incelek).
És valójában a blue-pilled normieval sem látni nagoyn aproblémát, hiszen ő hozzájut ahhoz a nőhöz akihez akar, csak épp nem chad.
Ha a ti célotok valóban az lenne, hogy hozzájussatok ahhoz a nőhöz aki tetszik nektek, nem a chadekkel jönnétek állandóan.
Mégis velük jöttök mindig.
És soem azzal jöttök, hogy "nekem elég lenne ha azzal az egy nővel összejöhetnék aki bejön". Mindig csak megy az irigy duma, hogy a chadek 50+ meg minden.
Egyébként ha a chadlike lefedi a 6-49 nőig terjedő kapcsolatokat, a high-tier normie a 3-5 nőt, akkor a sima normie-ra és a low-tierre jut a 2 és az 1?:D Elég aránytalan osztályzás, hogy a sima normie, azaz a standard átlag ennyire kis szakaszt fed le, ráadásul nem is túl hétköznapi számot. Mindegy, ez egyéni vélemény.
Mi az incel egyén célja? Mert a piac befolyásolása egy társadalmi réteg célja lehet, de nem egy egyéné.
99
Vagy csak azt hiszitek, hogy tudjátok.
A férfiak többségének sikerül párkapcsolatot kialakítania. Lehet a normiek nehezen, vagy kevesebb nőből válogathatnak ellentétben a chadek-ek, de régen is így volt mikor nagy részük paraszt vagy jobbágy volt. Ez szerintem aligha változott manapság.
Csak nem a vagyon, meg társadalmi státusz, hanem a külső dominál.
Tehát érdekes, hogy ebben a témában osszátok az észt, miközben pont azért vagytok incelek mert nem megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!