Incelek, miért akartok minden áron alkalmi kapcsolatot, ha egyszer tisztában vagytok vele, hogy nem megy?
Az alkalmi kapcsolathoz megnyerő külső és jellem kell. Ez tény, kétlem, hogy sokan tagadnák. Annak van sikere benne, aki 1 perc alatt le tudja nyűgözni a másikat.
Viszont egy párkapcsolathoz nem kell ilyen gyorsan teljesíteni, bőven több teret kapnak a belső értékek, a küllem jóval kevésbé számít. Jó, nyilván, moss hajat meg fogat és legyen tiszta a ruhád stb... azaz legyél igényes, de nem kell Adonisznak lenned, ha egyszer jó a humorod, jó fej vagy stb...
A férfiak többsége nem egy Adonisz, mégis képesek párkapcsolatokat kialakítani, vagy akár egy életre megállapodni. Nem csak az átlagosak, de a fogyatékkal élők, csórók, csúnyák is.
Én azt látom, hogy az incelek folyamatosan azt hajkurásszák, hogy miért nem tudnak ők is alkalmi kapcsolatokat összehozni, mint a kiváltságos jóképűek.. Pedig ha párkapcsolatra hajtanának, simán lehetne nőjük, szexelhetnének amennyit kényelmes, stb...
Miért csak a felszínes testi kapcsoaltra vágytok? Sokan pont azt nehezményezitek, hogy milyen felszínes a világ, de közben ti is arra vágytok végig. Miért?
100
“ Csak nem a vagyon, meg társadalmi státusz, hanem a külső dominál.”
Remek, tüntessük el az igazságtalanvagyon alapi házasságokat, csak azért, hogy visszamehessünk az őskorba és genetika alapján csináljuk.
Nem tűnik neked kicsit csöbörből vödörbe helyzetnek?
102
Belső, jellem, érdem alapján? Vagy szerinted ok, hogy egyeseknek alanyi jogon jár korlátlan mennyiségű partner?
103, én is a belsőt mondanám, mint olyan tulajdonság amire lehet alapozni párkapcoslatot.
Éppenezért azok a nők, akik a küllemre hajtanak, számomra szóba sem jönnek, mert nem nekem valók.
Ha egy olyan nőre vágysz, akinek a belső a fontos, miért zavar, ha a felszíneseket elviszi más? Engem nem zavar. Maradt épp elég normális nő, hogy válogathasson az ember.
"Ez szerintem aligha változott manapság"
Akkoriban, ha megfogtad a kapa veget, kihazasitottak neked not. A Berki, M. Richard-fele bunozoket deresrehuztak, nem pedig a nok balvanyai voltak. Vagyis kozbejott egy "kis" moralis dekadencia es ertekvalsag.....
"Najó, de vlaójában nem a chadek halásszák el előletek, tekintve hogy a chadek a normeik elő nem halásszák el"
De, elhalasszak, mert a normie csak a szutyok, 30 feletti, gyerekes noket kapja meg.
"És valójában a blue-pilled normieval sem látni nagoyn aproblémát, hiszen ő hozzájut ahhoz a nőhöz akihez akar, csak épp nem chad"
Nem ahhoz a nohoz jut hozza, akit akar, hanem aki jut neki jobb hijan.
38F incel
"De, elhalasszak, mert a normie csak a szutyok, 30 feletti, gyerekes noket kapja meg.
Nem ahhoz a nohoz jut hozza, akit akar, hanem aki jut neki jobb hijan."
Ezek az állítások egyszerűen nem igazak. Erre nem lehet mit mondani.
Csak eg ypélda:
Korábban high-tier normieként azonosítottatok be barátnőim száma alapján. Akkor én hogy vettem el azt a csajt huszonévesen akit akartam? És nem 30+os gyerekes nőről van szó, hanem korban hozzám illő csaj, pont az, akit én akartam.
Normie vagoyk, akkor hogy lehetséges ez?
És miért látom ugyanezt a normie barátaim között?
“ 103, én is a belsőt mondanám, mint olyan tulajdonság amire lehet alapozni párkapcoslatot.
Éppenezért azok a nők, akik a küllemre hajtanak, számomra szóba sem jönnek, mert nem nekem valók.”
A nők többsége már küllemre hajt. Emiatt egyenetlen az eloszlás.
Anno talán jobb is volt mivel minden férfi labdába rúghatott csak dolgoznia kellett. Most meg már csak a genetika játszik.
Nem tudom ez szerinted vagy bárki szerint miért jó, miért morális, miért magasabb rendű, miért kívánatos?
109, én pont úgy látom, hogy ha valamikor, hát most van a legtöbb esélyük azoknak a férfiaknak akik jobbak belső értékek terén.
Hisz nem kell már erősnek lenned, hogy megvédd a mindenféle fizikai veszélytől a nőt, mert nem veszélyeztetnek sem vadállatok, sem banditák.
Nem kell egyedül eltartanod a családot, hisz a nő is dolgozik.
A magasabb intelligencia magasabb státuszú munkákhoz juttat amivel kevesebb idő és energia befektetésével több pénzt lehet szerezni. Ez több lehetőséget jelent.
Szerintem fejlett belső értékekkel rendelkező embernek még sosem állt annyira a világ, mint manapság.
Ha neked a csitrbancok kellenek, akik külső alapján ítélnek, hát akkor valóban a nálad jobb külsejű, maszkulinabb férfiakkal kell megmérkőznöd.
De ha te akkora belső értékekkel rendelkezel, nem gondolom, hogy egy üresfejű sármos chad labdába rúghatna melletted, ha egy okos nő elhódításáról van szó.
ha viszont még egy gumifejű testépítő is kellemesebb társaság nálad... akkor attól tartok ha a belsőről szólna a piac teljes mértékben, akkor is gondban lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!