Incelek, miért akartok minden áron alkalmi kapcsolatot, ha egyszer tisztában vagytok vele, hogy nem megy?
Az alkalmi kapcsolathoz megnyerő külső és jellem kell. Ez tény, kétlem, hogy sokan tagadnák. Annak van sikere benne, aki 1 perc alatt le tudja nyűgözni a másikat.
Viszont egy párkapcsolathoz nem kell ilyen gyorsan teljesíteni, bőven több teret kapnak a belső értékek, a küllem jóval kevésbé számít. Jó, nyilván, moss hajat meg fogat és legyen tiszta a ruhád stb... azaz legyél igényes, de nem kell Adonisznak lenned, ha egyszer jó a humorod, jó fej vagy stb...
A férfiak többsége nem egy Adonisz, mégis képesek párkapcsolatokat kialakítani, vagy akár egy életre megállapodni. Nem csak az átlagosak, de a fogyatékkal élők, csórók, csúnyák is.
Én azt látom, hogy az incelek folyamatosan azt hajkurásszák, hogy miért nem tudnak ők is alkalmi kapcsolatokat összehozni, mint a kiváltságos jóképűek.. Pedig ha párkapcsolatra hajtanának, simán lehetne nőjük, szexelhetnének amennyit kényelmes, stb...
Miért csak a felszínes testi kapcsoaltra vágytok? Sokan pont azt nehezményezitek, hogy milyen felszínes a világ, de közben ti is arra vágytok végig. Miért?
60
A normiek többsége álomvilágban él és azt hiszi, hogy csak magán kell dolgoznia és ugyanolyan sikerei lesznek mint Chadnek. Emiatt értelemszerűen az inceleket teszik meg felelősség saját helyzetükért. A normiek többsége bluepilled (még) és ez árt nekünk a legtöbbet. Amíg ők fel nem ébrednek addig nekünk sem lesz jobb. Csak a normiek megelégednek azzal a kevéssel ami jut nekik és oltogatják az inceleket, hogy jobban érezzék magukat.
Mit jelent az, hogy blue-pilled?
És ha már itt tartunk, mint jelent a black pilled?
Vannak egyéb pillek is?
Csak hogy tisztában lássam mit írsz, aztán majd reagálok rá.
Ez egy zsargon, nem közszókincs. Ezzel tisztában kell legyen a használója és eszerint érdemes kommunikálnia akkor, ha nem a zsargonbeliekkel beszél. Tekintve, hogy a GYK nem egy incel intranetes felület, így úgy érdemes kommunikálni, hogy azt minden résztvevő gond nélkül értse. Máskülönben nem létre az információátvitel, azaz a kommunikáció, mint olyan.
Ha célodban áll információt átadni, célszerű úgy tenned, hogy azt a másik is megértse.
Mint korábban már jeleztem, a ti szavatokkal élve én normie vagyok. Így miért is kellene ismernem a ti zsargonotokat?
Állítólag nektek célotok megértetni a problméátokat a társadalommal. Láthatóan ez még nagyon sokáig nem fog megtörténni, tekintve, hogy semmit nem tesztek érte.
Ti dolgotok, ti bajotok. Ha nekem lenne egy fontos ügyem, én igyekeznék megértetni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!