Mit csinálnál másképp, ha újra 20 éves lehetnél?
Figyelt kérdés
(20 éves fiú vagyok jelenleg)
Érdekel a véleményetek. A korotokat és a nemetek is írjátok le légyszíves.
2022. dec. 3. 17:07
41/45 anonim válasza:
Igen, egyedül kezdtem. Aztán OKJ, ami olyan szutyok volt, hogy jóval előrébb jártam.
Aztán egyetemen, estin.
A HackerRank-en ilyen kisebb, de néhol igen szívatós algoritmizálós, logikai készséget is igénylő feladatok vannak.
Érdemes gyakorolni gyakorlati helyhez.
Én külföldre pályázgatok és a minap ilyenen véreztem el, tervezem, hogy csinálgatom majd ismét.
42/45 anonim válasza:
Tanulnék és félreraknék annyi pénzt amit csak tudok valamilyen inflációálló formában.
43/45 anonim válasza:
Nem lennék félénk, beszari, ha emberi kapcsolatokról van szó.
44/45 anonim válasza:
Kérdező 36
Jobban leszrnám az emberek véleményét,viszont a jó akaratúakat,és értelmeseket komolyabban venném.Több szeretet lenne bennem.És bátrabb lennék a csajoknál.Lehet,hogy ezek átlagos dolgok,de ezek az önszeretetből indulnak ki,és nekem ezek fontosak.
45/45 NTBS válasza:
Nem lennék ennyire tisztességes. 37F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!