Mit csinálnál másképp, ha újra 20 éves lehetnél?
(20 éves fiú vagyok jelenleg)
Érdekel a véleményetek. A korotokat és a nemetek is írjátok le légyszíves.
Semmit. Elégedett vagyok a döntéseimmel. :)
Inkább csak azt kívánom, bár hamarabb csináltam volna mindent. Főleg más emberek véleményének leszarását és a magamért kiállást.
26n
"épületesebb szórakozási formákat tennék szokásommá"
Ez alatt mit értesz?
Exemnek nem bocsájtanék meg többszörösen a nagy semmiért, tanulnék mindenképp vagy egy diploma vagy valami jó okj és persze a német ezerrel.
Hagynám a francba a szar okj szakmákat amiket munkákból adódóan szereztem meg, hanem egyből valami épkézlábat csináltam volna a több szar helyett.
Igy 6 év után előbbre tarthatnék így és tudnék kint válogatni a munkák közül főleg német tudással nem megragadni egy közepes munkahelyen ahol semmi előrejutás vagy fejlődés nincs csak ugyanaz első naptól akármeddig.
Érdekes amiket mondtok. Nekem 20 évesen majdnem mindenen megvan, de mégsem vagyok boldog úgy igazán. Heti 6-8 órát edzek. Egyetemre járok. Clubtevékenységet végzek. Van nyelvvizsgám, jogsim, autóm. Fejlesztem magam, könyvekkel és hasznos tantárgyakkal. Néha bulizom is és iszom, bár mostanában nem annyira.
Szinte mindenki írt valamit az EXÉVEL kapcsolatban. Nekem még nem volt senkim. Úgy érzem talán egy barátnő hiányzik az életemből, ugyanakkor annyira mégsem fontos. :D Van sok barátom és lefoglalom magam, de kéne valami plusz impulzus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!