Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnál másképp, ha...

Mit csinálnál másképp, ha újra 20 éves lehetnél?

Figyelt kérdés

(20 éves fiú vagyok jelenleg)

Érdekel a véleményetek. A korotokat és a nemetek is írjátok le légyszíves.

2022. dec. 3. 17:07
1 2 3 4 5
 31/45 gungasam ***** válasza:
62%
30/30 elfelejtettem a koromat odaírni, 72 Minden kis hülye húszéves bekaphatja de előbb a csajok....
2023. márc. 15. 08:54
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
11 evvel korabban mondtam volna igent az antidepresszansra, igy a nagyon sok szenvedest es elpazarolt eveket is megsporoltam volna 1993-ban.
2023. júl. 18. 16:42
 33/45 A kérdező kommentje:
Értem. Várok további válaszokat!
2023. júl. 18. 17:15
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Többet tanulnék,nem cigiznék,kevesebbet innék,és jobban szeretném magamat.
2023. aug. 29. 17:52
 35/45 anonim ***** válasza:

Lemaradt:42/f

34#

2023. aug. 29. 17:53
 36/45 A kérdező kommentje:

Kedves 35-ös. Ezek eléggé általános dolgok. Esetleg van valami amit megbántál és máshogy csinálnád? Vagy tényleg csak ennyi?

A kérdésem mindenkire vonatkozik.

2023. aug. 29. 19:02
 37/45 anonim ***** válasza:

Hát neked nem tudom, mennyire segítek. ;)

Otthagynám a büfészakot.

Ugyanakkor csak azt nem tudom, hogy az akkori képességeimmel és lehetőségeimmel mit tudtam volna csinálni helyette. Picit amolyan "így kellett lennie".

(25 évesen elkezdtem mást tanulni, 27 évesen belekezdtem az esti egyetembe is, 30 évesen, most fejeztem be.)

Ugyan sportolgattam és igyekeztem tudatosabb lenni ebben, de nem sikerült eléggé.

Tudniillik gyerekkoromban élsportoló akartam lenni és ma is fáj valahol, hogy nem lettem az.

Ha 20 évesen sportoltam volna heti szinten 6-10 órát, mint most, akkor azért egy 3 órás maraton tuti összejött volna és azóta a világ egy sor maratonját futhattam volna, vagy épp Ironman és Ironman 70.3 versenyeken indulnék szerte a világban. Nos, a másodikra még lehet is egy pici esély, de már sokkal nehezebben.

Azt viszont igenis becsülöm az akkori önmagamban, hogy ha már maradtam a büfészakon, végigcsináltam becsületesen, azért a sportolGATás megvolt, igyekeztem változni-fejlődni (autizmus-érintett lehetek, így volt is miben!), igyekeztem változatos programokat csinálni a barátaimmal, többféle önkéntességet kipróbálni.

Azért mindennel együtt is életem legszebb időszaka volt.

2023. aug. 29. 19:29
 38/45 A kérdező kommentje:

Miféle önkéntességet próbáltál ki? Én is szeretnék.

Dolgozni is szeretnék elkezdeni egyetem mellett, mert nem hoz elég pénzt az ösztöndíj, illetve talpraesettebb is szeretnék lenni. (Ez lesz az utolsó évem, és még nincsen semmi munkatapasztalatom.) Már voltam 2 interjún, de egyikre sem vettek fel.

Valamint még szeretnék egy barátnőt ebben az évben. (E téren nagyon le vagyok maradva.)

Úgy érzem, hogy gyakoroltam annyi önfejlesztést (2 éve tolom és megállás nélkül fedezem fel magam), hogy jelenleg a mentális állapotom tetőpontját élem a legpozitívabb értelemben. Valamint kiépítettem az álomtestem a sportnak köszönhetően.

Az egyetlen problémám, hogy a szak amin vagyok (IT), elkezdett érdektelenné válni számomra. Van jövője és sokat is tanulok, de mégis úgy érzem nem értek semmihez. Emiatt fogalmam sincs mivel akarok foglalkozni/ milyen felnőtt válik belőlem...

21 vagyok jelenleg (Ja már felnőtt vagyok gyakorlatilag :D)

2023. aug. 29. 19:41
 39/45 anonim ***** válasza:

Én meg pont az IT-ra képeztem át magam. :D

Ha még érdekel, MINDENKÉPP szerezz gyakorlati helyet, mielőbb.

Nem 2 interjú, sok, angolt gyakorolni, HackerRank feladatokat tolni.

Én környezetvédelmi szervezeteknél segítettem és állatmenhelyen szedtem kutyakakát, etettem, itattam, simogattam, sétáltattam.

2023. aug. 29. 19:52
 40/45 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a javaslatokat! Angol gyakorlást, hogy érted? Társalgási szinten megyeget, de angolul prezentálni kemény témáról eléggé távol áll tőlem.

Hackerrank? Megtanultál magadtól programozni?

2023. aug. 29. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!