Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne népszerűbbé,...

Hogy lehetne népszerűbbé, elismertebbé, megbecsültebbé, társadalmilag elfogadottabbá tenni az inceleket?

Figyelt kérdés

Olyanok ne írjanak, akik szerint ők ezt nem érdemlik meg, ez a kérdés nem hozzátok szól.

Az sem érdemi válasz, hogy ha ezt akarják, akkor ne legyenek incelek, legyenek "normálisak".

De az ilyen válaszokon kívül minden értelmes ötletet szívesen fogadok.

2022. dec. 3. 10:04
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
89%
Jah, olyan biztos lábakon áll, mint Steven Hawking.
2022. dec. 3. 13:01
 22/53 anonim ***** válasza:
75%
Én elfogadnám őket, ha szemtől szembe mernének állni velem úgy, hogy közben a húgy nem teríti be a bokájukat. A világ leggyávább lényeit kellene legitimizálni? :D Ne.
2022. dec. 3. 16:06
 23/53 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy, nincs miért megbecsülni őket. Rosszindulattól mentesen mondom, hogy szánnivaló idióták, akiket náluk okosabbak megetettek mindenféle bullshit-tel. Inkább energiát kellene fordítani rá, hogy kirángassa valaki őket ebből a torz álomvilágból. (De ugye annyi fontosabb probléma van még ezelőtt)
2022. dec. 3. 17:35
 24/53 anonim ***** válasza:
72%

Incel szemszöget is jó lenne tekinteni. Kicsit az incel ideológia követése olyan mint a jó mazochizmus, elkezded élvezni a szenvedést, sikertelenséget és megvetettséget. Ezért függőjévé válsz.

Ugyanakkor szerintem az icelek többsége rút kiskacsa volt tini korában ezért csúfolták, kiközösítették őket, a lányoknál láthatatlanok voltak. Nálam legalábbis ez volt a helyzet. Ez okozta azt, hogy úgy éreztem tárgyként, nem érzésekkel rendelkező lényként kezelnek. Ha meg így viszonyulnak hozzám akkor milyen őrült ok miatt viszonyulnák másként hozzájuk mint ők teszik velem?

Szóval szerintem a legtöbb mostani incel ezen átesik tini korban amikor valóban a külseje miatt történnek azok a dolgok amik történnek, aztán meg elolvassa az incel ideológiákat és össze is áll a kép, minden passzol. Én is ezen a folyamaton mentem át és gyakran valóban azt érzem, hogy nem is érdemelnek semmi mást a “szebb” emberek minthogy dehumanizálják őket pont úgy mint azt velem tették anno. Az, hogy képmutatók és rám mutogatnak csak még szánalmasabbá teszi őket (bagoly mondja verébnek).

Szóval csak betekintést akartam adni abba, hogy mi játszódik le egy incelben, kezdve a traumáktól a bosszúvágyon át a mazochizmusig. Ez egy bonyolult folyamat és szerintem ritka, hogy önmaga ki tudjon jönni ebből, más traumákat szenvedett ember (például megerőszakolt nő) sem tud önerőből kijönni. Nekem 14 éves koromban például az a lány akibe életembe először beleszerettem azt mondta nekem, hogy nagyon ronda fejem van.

A pszichológusom szerint ez egy komoly trauma. Na ha több ilyen történik valakivel tini évei alatt az nagyon tönkre tudja tenni az agyat.

2022. dec. 4. 10:20
 25/53 anonim ***** válasza:
94%

Először nekik kell egymás között konszezusra jutniuk, hogy mit is akarnak.

Az egyik megértő párkapcsolatról beszél, a másik "pinások"nak nevezi a nőket és eszébe sem jut, hogy a pina körül van egy ember is. Az egyik TB-re felírható szexet, a másik egyenesen kirendelt, elosztott nőket akar. A harmadik meg megölne minden férfit, aki szerinte "chad".

Szóval az "incel" csoport nem egy egyértelműen értelmezhető csoport, így külső szempontból nem lehet egyelőre mit kezdeni velük. Jussanak konszenzusra, hogy mit is akarnak és utána lehet velük érdemi kommunikációt kezdeni.

De amíg az van, hogy közös nevezőre jutsz egy incellel, majd jön eg ymásik aki azt mondja, hogy ennek az egésznek köze sincs az incelek problémájához, addig nemigazán lehet mit kezdeni velük.

Mi az, amit mindegyikről el tudunk mondani? Azt, hgoy nincs nője. Ennyi. Mert még az az állítás sem lenne igaz, hogy "céljuk nőt szerezni".

Szóval előbb nekik kell valahogy kikristályosítani, hogy kik és ők, mit is akarnak stb... a társadalom csak ez után képes bárhogy is viszonyulni hozzájuk, kezdeni velük valamit.

2022. dec. 4. 14:46
 26/53 anonim ***** válasza:
27%

25

Szerintem nem csak annyi a közös, hogy nincs nőjük. Barátaik sincsenek. Társadalomból kitaszítottak. Nem tudnak beilleszkedni mert nincs meg az ehhez szükséges külső.

Bármennyire is képmutatók vagyunk, van a társadalmonak is egy náci beütése ami miatt favorizálják a szebb, “jobban sikerült” embereket.

2022. dec. 4. 15:49
 27/53 anonim ***** válasza:
81%

Az egyetlen emberek, akik (optimális esetben) elfogadnak téged úgy, ahogy vagy, a szüleid. Minden más emberi kapcsolatban teljesülnie kell bizonyos feltételeknek, az elfogadás nem jár alanyi jogon.

Ha pl. valaki gonosz velem, tárgyként tekint rám, dehumanizál, fenyegeti a jogaimat, azt ellenségnek tekintem, és nem fogok együttérezni vele vagy segíteni neki. Felnőtt emberekről beszélünk, akik igenis felelősek a viselkedésükért. Sok ember küzd komoly problémákkal, a többségük mégsem mások bántásában látja a megoldást.

2022. dec. 4. 17:14
 28/53 anonim ***** válasza:
82%
Ti magatok tehetnétek megbecsültebbé magatokat azzal hogy felhagytok az erőszakos, nőgyűlölő, tárgyiasító hülyeségeitekkel. Amíg elosztandó jószágoknak, házicselédeknek, alantas vágyaitok kiszolgálóinak tartjátok az ellenkező nemű embertársaitokat addig semmi jóra ne számítsatok tőlünk. Ez ennyire egyszerű.
2022. dec. 4. 17:31
 29/53 anonim ***** válasza:
12%
#28 Fuss csak, loholj a Chadek után. Mást úgy sem tudsz.
2022. dec. 4. 17:46
 30/53 anonim ***** válasza:
82%

#29 megkapom őket "loholás" nélkül is. De inkább futnék is utánuk mint hogy rátok fanyalodjak. Mérgező, lehúzó, beteg szörnyetegek vagytok. Hivatkoztok folyton a külsőtökre, azt itt nem látjuk, de az írásaitok alapján a belsőtök ugyanolyan ocsmány, és ez a nagyobb baj.

De nyugodtan toljátok tovább az incelrinyát. Vajon rájöttök majd öregen és magányosan hogy egy hazug, beteg ideológiát szolgáltatok egész életetekben, vagy hülyén haltok meg?

2022. dec. 4. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!