Előfordult már veled felnőttként, hogy nem értél el időben a vécére?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 13:34
12/14 anonim válasza:
Persze. A ház előtt pisiltem be.
L
13/14 anonim válasza:
Nekem majdnem helyzet volt. Egy időben mindig futva tettem meg hazáig az utat, annyira kellett pisilnem. Illetve akárhova mentünk, sürgettem aki velem jött. Barátnőm meg ha velem volt, mindig azzal szivatott, hogy sistergő hangot adott ki, vízesésekről és csöpögő csapokról beszélt. Tudta mennnyire zavar. Egy napon azt hittem bemegy a gatyába, minden erőm kellet hogy be ne pisiljek. Ahogy letéptem magamról a gatyeszt máris elkezdtem pisilni. Ha egy pillanattal később érek a wcre, akkor már bemegy az egész.
14/14 anonim válasza:
Találkoztam valakivel. Elég sokat ittam, kávét, vizet. Amikor indultam haza már nagyon kellett pisilnem de ment a busz és nem akartam lekésni. Otthon sikerült eljutnom a mosdóba de a nadrágomon a gomb nem akart átmenni a lukon. Ijesztő volt hogy nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam letolni a nadrágomat. Nem bírtam tovább. Úgy ahogy voltam ráültem a WC-re és bepisiltem.
Szerintem két percig ott ülhettem mert olyan sokáig csorgott. Utána teljesen megkönnyebbültem és a nadrágomat is ki tudtam gombolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!