Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Féltek a jövőtől?

Féltek a jövőtől?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy az idei telet még így vagy úgy, de túléljük, mert fel vannak töltve a gáztározók egész Európában. Inkább a jövő évi és az az után következő telek jelentenek majd problémát, mert Oroszországból valószínűleg nem fog jönni több olcsó gáz.

Mit gondoltok?

2022. nov. 22. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%
Gondolj arra, hogy egyre rövidebbek a telek, egyre hamarabb jön a nyár. Már évek óta nincs olyan, hogy "tavasz" és "ősz".
2022. nov. 22. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
22%
Más okból fakadóan öngyilkos gondolataim vannak, ez csak egy kis lökés.
2022. nov. 22. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Ilyen ótvasz sz@r évem még nem volt életemben, pedig félig-meddig én is megettem a kenyerem javát. Csak azt tudom, hogy még 1 évet nem bírok ki így, valaminek történnie kell. Vagy jóra fordulnak a dolgok vagy mindannyian odaveszünk!
2022. nov. 22. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem, mert a lakosság ellátása az elsődleges. Hosszabb távon persze jobb lenne a béke, szerintem jövőre vége lehet a háborúsdinak.
2022. nov. 23. 00:36
 15/22 anonim ***** válasza:
11 Azért a tél elég sokszor volt hosszú mostanában, gondolj a húsvéti hónyulakra.
2022. nov. 23. 00:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Félek, de nem a gázárak miatt.
2022. nov. 23. 04:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Színház az egész világ és annyira rossz színészekkel van tele, hogy pontosan lehet tudni a következő években mi lesz (megsúgom, semmi, de semmi jóra ne számíts), sőt, még tenni is lehetne minden ellen. Bizony, megakadályozható lenne ez az egész! Ám a magyar ember olyan tájékozatlan a mocskos világunkról, hogy mindig attól fél, amilyen csontot épp ledobnak elé. Arról pedig fogalma sincs, hogy valójában mitől kellene qrvára rettegni és mi ellen kellene qrvára harcolni. Én mondjuk annak ellenére sem félek a jövőtől, hogy tudom mi vár rám és a családomra, nemhogy a gáz miatt.. Az a legkisebb probléma ebben a történetben.
2022. nov. 23. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
17, Kérlek világosíts fel minket erről, mert fel szeretnék ébredni. Hallottam már máshol is hogy valami lesz, és hogy hogy nem tudom, de hátha tőled megtudom.
2022. nov. 23. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:

18. Világvége lesz, már itt dübörögnek az Apokalipszis lovasai.

Só, liszt, cukor, olaj, rizs legyen a spájzban!

Holnaptól akciós a sertéskaraj, csak 15.857 Ft/kg.

2022. nov. 23. 20:01
 20/22 anonim ***** válasza:

#18 Nézd ezeket végig. Ha van kérdésed, vagy kell még infó, tudod hol találsz.

2 alap dokumentumfilm:

[link]

[link]

Orbán, Fit for 55

[link]

EU parlamenti ülés:

[link]

Új világrend nemzetközi konferencia 2015, volt maláj miniszterelnök beszéde:

[link]

EU képviselő:

[link]

Nyílt kijelentés, annak, aki még nem tudná.

[link]

15:50-től Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.

[link]

Médiában leadott műsor:

[link]

2022. nov. 23. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!