Ballagás után mit éreztek? Nektek nem furcsa, gyomorszorító érzésetek van? És az, hogy olyan, mintha most nem tartoznátok sehova, és féltek a jövőtől? 18/L
mi elég részegek voltunk, akinek fájt a gyomra annak csak azért. Sírni meg végképpsenki nem sírt
Nem éreztem,hogy sehova se tartozom,eddig sem az iskolával deffiniáltam magam.
nem kell félni a jövőtől, jöm az egyetem,új kalandok,új barátok.
én 1 éve ballagtam.
azóta folyamatosan ezt érzem h nem tartozok sehova.
F
az volt a legjobb érzés pénteken mikor megkezdődött a ballagás, az valami felemelő érzés, ballagás után nem éreztem semmit, szeptemberben okj-ra megyek + dolgozni fogok ha találok munkát ebben az országban
18/F
Pénteken ballagtam és... szörnyű volt. Április közepétől már volt az a "nem akarok ballagni" érzés. Az Osztályfőnökünk "beszédet" tartott nekünk, de nem tudta befejezni, mert elsírta magát. Körbenéztem és nem csak nekem lett könnyes a szemem. A 2. anyánk lett az Osztályfőnökünk. Az osztály meg egy kis család. 4 év. A megszokott rutinom, hogy ugyan azok az emberek nap mint nap ott vannak velem. A barátaim, az osztály bohócai, az osztály nagyszájúi, mi a kissé visszahúzódok... És egy sétával mindennek vége.
Lehet, hogy ritka az olyan osztály, mint a miénk.
A jövőtől meg rettegek. Nem hiszem, hogy felvesznek egyetemre, mivel eszementen magas pontok kellenek arra a pár helyre, ami van :(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!