Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ballagás után mit éreztek?...

Ballagás után mit éreztek? Nektek nem furcsa, gyomorszorító érzésetek van? És az, hogy olyan, mintha most nem tartoznátok sehova, és féltek a jövőtől? 18/L

Figyelt kérdés
nem bírom elhinni hogy vége, szinte mintha meghaltam volna olyan érzésem van, elment minden életkedvem, és legszívesebben egész nap csak sírnék..
2012. máj. 5. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:

mi elég részegek voltunk, akinek fájt a gyomra annak csak azért. Sírni meg végképpsenki nem sírt

Nem éreztem,hogy sehova se tartozom,eddig sem az iskolával deffiniáltam magam.

nem kell félni a jövőtől, jöm az egyetem,új kalandok,új barátok.

2012. máj. 5. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ezt éreztem: éljen, végre megszabadultam! Soha többé be nem teszem a lábam egy suliba se! xD
2012. máj. 5. 18:11
 3/10 A kérdező kommentje:
fiúk vagy lányok vagytok amúgy?
2012. máj. 5. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
én első és lány
2012. máj. 5. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Mivel 3 éve, amikor ballagtam még volt normális mennyiségű állami támogatott hely az egyetemen, ezért nem féltem attól, hogy mi lesz velem. Ha most ballagnék, biztos görcsölnék, hogy mi lesz, ha nem vesznek fel sehová.
2012. máj. 5. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok és fiú :D
2012. máj. 5. 18:25
 7/10 A kérdező kommentje:
de te miért örülsz ennyire, hogy vége a sulinak?:D dolgozni akarsz?
2012. máj. 5. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

én 1 éve ballagtam.

azóta folyamatosan ezt érzem h nem tartozok sehova.

F

2012. máj. 6. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:

az volt a legjobb érzés pénteken mikor megkezdődött a ballagás, az valami felemelő érzés, ballagás után nem éreztem semmit, szeptemberben okj-ra megyek + dolgozni fogok ha találok munkát ebben az országban

18/F

2012. máj. 6. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Pénteken ballagtam és... szörnyű volt. Április közepétől már volt az a "nem akarok ballagni" érzés. Az Osztályfőnökünk "beszédet" tartott nekünk, de nem tudta befejezni, mert elsírta magát. Körbenéztem és nem csak nekem lett könnyes a szemem. A 2. anyánk lett az Osztályfőnökünk. Az osztály meg egy kis család. 4 év. A megszokott rutinom, hogy ugyan azok az emberek nap mint nap ott vannak velem. A barátaim, az osztály bohócai, az osztály nagyszájúi, mi a kissé visszahúzódok... És egy sétával mindennek vége.

Lehet, hogy ritka az olyan osztály, mint a miénk.

A jövőtől meg rettegek. Nem hiszem, hogy felvesznek egyetemre, mivel eszementen magas pontok kellenek arra a pár helyre, ami van :(

19/L

2012. máj. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!