Miért furcsa az, hogyha egy dekoratív lány introverált és magának való?
Azt mondják,hogy az átlagnál szebb vagyok.Én is meg vagyok magammal elégedve többé-kevésbé,jó alakom van,az arcom sem rossz,imádok sminkelni,öltözködni,adok magamra,nőies vagyok.
De ezek mellett nagyon zárkózott,csendes,komoly,imádok egyedül lenni.
Ezek miért olyan összeegyeztethetetlen dolgok?Az emberek a külsőm alapján arra következtetnek,hogy biztos egy olyan lány vagyok,aki a társaság középpontja,sok barátja van,mindenki imádja és sokat bulizik.
Aztán csodálkoznak,hogy milyen csendben vagyok,nem járok bulizni,nem pasizok és már az idejét sem tudom,hogy mikor ittam alkoholt.
A dekorativitás és az introveráltság miért nem fér meg egymás mellett?Miért hiszik azt,hogy egy szép lány imádja a társaságot?
20/L
ha magadnak való vagy akkor miért érdekel egyáltalán, hogy most ezt valaki furcsának találja? egy szép lánynak általában nem kell semmit tennie azért, hogy a társaság központja legyen, elég ha ottvan és hívják mindenhová
ezért van egy ilyen tévhit, de ez olyan hülyeség ... több milliárd ember él ezen a földön, szerintem már eléggé kiszélesedett a "normális ember" határa ahhoz, hogy nem itt kezdődik az, hogy furcsa
Ez a kérdés már bennem is felvetődött, mert én is zárkózott vagyok és a külsőm alapján nem ezt mondják az emberek. Bár az én helyzetem annyiban tér el a tiedtől, hogy te úgy akarsz élni, de nekem mivel nehezebben megy a kommunikáció az emberekkel, ezért alakult így a szitu.
21/F
ezzel én is így vagyok sajnos.mintha csak én írtam volna:/
jó lenne változni de csak nagyon lassan megy:/
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!