Miért ilyenek velem az emberek? Mi baj lehet velem?
Folyamatosan azt érzem, hogy az emberek nem akarnak megismerni, nem akarnak beszélgetni velem. Minden beszélgetést én kezdeményezek, de ilyenkor is az van, hogy én megpróbálok már minden hülyeséget kérdezni, de akinek válaszolnia kellene az csak rövid válaszokat ad és nem kérdez vissza semmit. Nem szeretnek velem beszélgetni, nem szeretik, ha a társaságukban vagyok, pedig nem is tettem semmi olyat, amiért ennek így kellene lennie. Ha mégis sikerül valakivel beszélnem, akkor meg úgy érzem magam, mint egy üzleti tárgyaláson, szóval csak ilyen merev sablonszövegeket osztunk meg egymással.
A lányok felé könnyebben nyitok emiatt, mert velük könnyebben el tudok lenni, de a fiúknál nagyon érzem az előbb leírtakat. Egyébként teljesen átlagos, 22 éves pasi vagyok, szóval nem vagyok debil és a kinézetemre is adok. Nem vagyok az a nagydumás azért, de azért beszélek és szeretek hülyéskedni is.
Akkor beszélgess lányokkal:)
MOndjuk velem:D
Ó, vagyunk így egy páran! :/
Keresgélj tovább, találni fogsz olyanokat, akik érdeklődnek majd irántad! :) Aki meg nem úgyis kihullik a rostán, és nem volt érdemes. ;)
És ne add fel! ^^ És a hiba nem feltétlenül az Ön készülékében van! :)
Hát köszönöm, akkor majd lesz valahogy. :) Kissé elkeserítő, hogy mindenki csak leráz. Lehet azért mert próbálok nem alpári lenni, túl udvarias vagyok, meg talán kicsit érzékenyebb. Az az érdekes egyébként hogy a környezetem (csoporttársak, ismerősök) meg teljesen ennek az ellentettje. Lehet ez a baj. :(
Első válaszadó: Beszélgetek én veled, csak írj rám, mert itt olyan furcsa. :)
A stílusom is átlagos, kissé laza, sportosan elegáns. Belsőleg pedig amilyen az általam leírtakban.
Azok sem szeretnek velem beszélgetni, velem lenni akikkel már régóta össze vagyok "zárva", mint pl. a csoporttársaim. Pedig én egy közvetlen ember vagyok. Sokszor már fel kell hívnom magamra a figyelmet, hogy észre vegyenek. Nyalni nem szeretek, nem is tudok, pedig lehet azt kellene. :( Tudom, hogy fokozódik a bizalmatlanság, de én hangsúlyozom is, hogy bennem megbízhatnak, meg már kényszeresen akarom, hogy úm. bírjanak engem is, ismerjenek meg, hogy egy normális, jófej srác vagyok. Lehet kissé zárkózottabb, de idővel megnyílok.
én pont a másik oldal vagyok, ezért hasznos lehet amit leírok. nekem az a bajom, hogy túl sok ember "érdeklődik".
egyrészt nem vagyok túl beszédes, nem szeretem az értelmetlen fecsegést, ezért ha valaki leáll fárasztani a sablonkérdéseivel, abból ugyanez lesz. olyan embert kell találnod aki hasonló mint te. fölösleges erőltetni, ami nem megy. meg kell nézni, ki olyan beszédes mint te, és annál próbálkozz. igazából azért nem értem a kérdésed, mert én pont azt látom hogy ilyen emberekkel van tele a világ.
Arra esetleg nem gondoltál hogy féltékenyek rád.
Azért beszélgetnek veled egy kicsit sablonosan mert nem igazán foglalkoztatod őket,vagy pedig túlságosan elvagy szokva tőlük próbálj meg szerintem fiúsabb és komolyabb témákat felhozni vagy hogy ha már olyan jó viszonyba vagy lányokkal miért nem használod ki, általuk ismerkedsz pár sráccal.
Nem bántásból mondom, de ezek sz.arnak rád, ez az igazság, nem vagy elég érdekes nekik valószínűleg. Manapság az ilyen normális, udvarias embereket le se tojják. Másfelől ha ennyire kapálózol,hogy megszeressenek az csak elriasztja őket, a zárkózottsággal pedig sok ember nem tud és nem is akar mit kezdeni. Azért írom ezeket mert velem is hasonló a helyzet, nem igazán érdeklem az embereket, pedig szerintem érdekes vagyok. És te is az vagy, ez biztos:)
21L
az utolsót részben cáfolnám. az érdekesség egyéni vélemény, meg a normális és az udvarias is. ráadásul aki normális az pont kisebb valószínűséggel érdekes, mert olyan mint 1000 másik. az udvariasság nem merül ki a sablonfecsegésekben, egyeseket lehet hogy pont ez zavarja.
az ilyen ember egyáltalán nem kellemes jelenség. ez nem azt jelenti hogy ne ismerkedj, hanem ha valaki nem kíváncsi rád, vedd észre. azokkal foglalkozz, akik beszédesek
azzal pedig egyetértek, hogy valószínűleg nem tartanak jó társaságnak, és minél jobban kapálózol, annál jobban érződik rajtad
továbbá szinte mindenki érdekesnek tartja magát, holott a valóság nem feltétlenül ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!