Az mitől lehet hogy ilyenek velem az emberek? 15/F
Figyelt kérdés
A többiek nem nagyon keresik a társaságomat, főleg facebookon írok rájuk (meg egy játékban is), de velem sose beszélgetnek olyan folyékonyan el, mint másokkal, hanem én beszélek meg kérdezek, ők meg csak válaszolnak (jobb esetben). De ők nem írnak hozzá semmit maguktól a beszélgetéshez, véleményüket, semmit, kb. mint aki teljesen lesz*rja amit mondok (mert így is van szerintem). De miért sz*rnak le? Mit tegyek hogy ne így legyen? Meg mentem én már élőben is oda hozzájuk, akkor se nagyon voltak különbek, csak kicsit voltak velem normálisabbak. Sok hasznos választ szeretnék erre a kérdésre, bunkóságokat nem.
Ja és a beszélgetés végén meg nagyrészt lemennek köszönés nélkül, általában.
2011. júl. 31. 11:43
2/18 A kérdező kommentje:
Akikkel haverkodni szeretnék azokra ráírok mondjuk facebookon, meg msn-en minden nap 1-szer amikor fent látom őket, de ez is olyan mintha zavarná őket. Amúgy kamaszokról beszélek mert főleg azoknak írok.
2011. júl. 31. 11:48
3/18 anonim válasza:
Beszélgess lányokkal, ők többet szoktak amúgy is beszélgetni.
2011. júl. 31. 11:54
4/18 anonim válasza:
na most vagy megbántottad őket, vagy csak ennyire bunkók, szerintem kérdezd meg tőlük h van-e mi bajuk veled h lese sza*nak, vagy egyszerűen keress magadnak más barátokat.
2011. júl. 31. 11:58
5/18 A kérdező kommentje:
Ez elég hülye tanács hogy kérdezzem meg van-e bajuk velem. hát melyik fogja ezt megmondani? semelyik, nem szokásuk megmondani az ilyent. De az lehet baj hogy minden nap rájuk írok meg hogy interneten kezdek velük haverkodni nem élőben?
2011. júl. 31. 11:59
6/18 anonim válasza:
háát.. nekem hasonló volt... akik fészbukon meg msnen is leráztak élőbe meg ott puncsoltak.. hátmondomoké.. sztem aza baj hogy neten mindenki bátrabb.. bárki bárkinek kiadhatja magát..nagyon kevés az aki az igazi arcát mutatja.. ugyh vagy keress olyan haverokat akik nem ilyenek.. vagypedig ha ragaszkodsz hozzájuk.. akkor menj oda eléjük és mond meg nekik szemtől szembe h mi a f*sz bajotok van?:D
2011. júl. 31. 12:44
7/18 anonim válasza:
mondj nekik kocsogséget.
pl:
te: te b.uzi állat! (egyből visszakérdez)
ő: mivan?
te: szopjá.l le!
ő: ezt mért mondod? állj le, te bolon.d!
te: bocsi... hogy vagy?
ő: köszi, jól, és te?...
:D ez életszerű beszélgetés
2011. júl. 31. 12:46
8/18 anonim válasza:
azért mert az emberek többsége lef.ssa a másikat....
Szerintem ez jó dolog, hogy kezdeményeztél és ráírtál azokra akikkel haverkodni szerettél volna(bár lehet, hogy furcsának taláták, hogy nem is nagyon beszéltek te meg rájuk írkálsz, az emberek h.lyék..).
Te megtetted a tőled telhetőt, ha nem érdekled őket akkor hagyd a fr.ncba.....járj el sportolni vagy valamilyen más tanfolyamra, mondjuk nyelvet tanulni és ott biztos találsz valakit, elvégre ilyen helyeken mindenkinek hasonló az érdeklődési köre.....
Szóval a lényeg az, hogy inkább élőben próbálj barátkozni, ne a neten keresztül.
20L
2011. júl. 31. 13:27
9/18 anonim válasza:
ne legyél nyomulós az sose jó
2011. júl. 31. 14:13
10/18 anonim válasza:
Lehet, hogy a többiek nyominak tartanak, idegesítőnek, vagy nem kedvelnek, vagy csak le akarnak rázni. Vagy csak nem törődnek veled, nem érdekled őket, nem vagy számukra érdekes, és ezért nem törődnek veled. Egyszer kérdezd meg tőlük, bár semmi garancia arra, hogy őszintén megmondják, ha bajuk van veled :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!