Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az mitől lehet hogy ilyenek...

Az mitől lehet hogy ilyenek velem az emberek? 15/F

Figyelt kérdés
A többiek nem nagyon keresik a társaságomat, főleg facebookon írok rájuk (meg egy játékban is), de velem sose beszélgetnek olyan folyékonyan el, mint másokkal, hanem én beszélek meg kérdezek, ők meg csak válaszolnak (jobb esetben). De ők nem írnak hozzá semmit maguktól a beszélgetéshez, véleményüket, semmit, kb. mint aki teljesen lesz*rja amit mondok (mert így is van szerintem). De miért sz*rnak le? Mit tegyek hogy ne így legyen? Meg mentem én már élőben is oda hozzájuk, akkor se nagyon voltak különbek, csak kicsit voltak velem normálisabbak. Sok hasznos választ szeretnék erre a kérdésre, bunkóságokat nem.
2011. júl. 31. 11:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz emberekre írtál rá. Ha gondolod írj rám, velem barátkozhatsz :D 16/F

Am velem is hasonló a helyzet... :S

Privátot írj és írd meg az msn-d vagy írd meg h te vagy és megírom az enyémet.

2011. júl. 31. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Idegesítő vagy, és minden nap rájuk írsz. Álljál már le. Van egy fiú, évfolyamtársam, és állandóan beszélgetni akar. Mondtuk már neki szépen, csúnyán, a tudtára adtuk szavak nélkül is, de nem fogja fel, hogy nem viccelünk, hanem tényleg lekophatna már! Hihetetlenül kövér, és azt hiszi magáról, hogy nem kövér, hanem IZMOS. Ez mi ez? Beül mellém a buszon, ott nyomorgok, még büdös is, mondom neki hogy alszok hazáig (egy óra az út), erre ő: oké. De azért végig pofázik, mikor látja, hogy csukva van a szemem.

Na szóval lefogadom, hogy te is ilyen nyomulós idegesítő típus vagy.

2011. júl. 31. 21:41
 13/18 anonim válasza:

1. űzz vamilyen veszélyes sportot vagy csinálj egy kamubalhét vagy vegyél vmilyen menő cuccot pl.: egy tollban lévő sokkoló vagy ilyesmi lényeg az hogy ők kérdezzenek először

2. tégy úgy mintha le se sz@rnád őket (de csak egy kicsit)

3. a többit már tudod/jön magától

2011. aug. 1. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem tartanak menőnek, figyeld meg, hogy milyen hangnemben beszélnek egymással, csináld egy fokkal jobban, és imádnak majd.
2011. aug. 1. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele... Nekem sincs sok haverom... Ne is érdekeljen az olyan aki nem ír vissza meg ilyen köcsög! :D
2011. aug. 8. 00:32
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem olyanokról próbálj velük beszélni amik érdeklik őket,figyeld meg hogy mit szeretnek,nézz utána,és kérdezz mondj dolgokat,szerintem arra rá kapnak,ha nem,akkor szerintem hagyd őket,sok ember van a világon... :) 14/L
2011. aug. 25. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
21:41-es te nagyon bunkó vagy...
2011. aug. 25. 22:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2011. aug. 26. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!