Mit gondolhatnak rólam az emberek? (leginkább a velem egy korúak).16/L
Hát... kicsit különcnek tűnsz a leírás alapján. De szerintem abban nincs semmi rossz, hogy rendesen tanulsz. Szerintem ne legyél félénk, legyél nyitott, és akkor sok barátod lesz, és akkor jobban bele tudsz olvadni a közösségbe. Az, meg hogy sovány vagy ducicc valaki, az annyira mindegy, mint hogy milyen kajákat eszel. Az egyéni dolog. Olyan vagy, mint egyik osztálytársam. Ő nem beszél igazán senkihez, halk, csöndes, vannak is problémái rendesen, és tökéletesen megértem. Nem nagyon bírják az osztályban, mert nem partyarc. Pedig nagyon jófej és megértő, csak a többiek ilyen f.szfejek vele. -.-
Szerintem aranyos lehetsz(:
16/L
hát én fiú vagyok hát nekem nincs mindig kész a házim mert elfelejtem meg a németből sok szokott lenni és valamennyit megcsinálok és elég annyi xD de amúgy én elvagyok az osztályban csak sokszor szoktak piszkálni hogy hogy nézek ki meg minden meg hogy rocker vagyok még szerencse hogy nyugis vagyok ilyen téren ( lehet hogy pont ez a baj ) na de mind1 és amúgy legszivesebben egyedül szeretek lenni mert hogy senki se lát se hall mert már kikészítették az idegeim de te veled ne legyen ez élvezd az életet (ja és ha fogalmazási és helyesírási hibák vannak a szövegben akk bocsi xD késő van már)
Sok szerencsét!
hát ha így nézzük akkor én is különc vok.
De figylj ide mindig lesznek bunkók a földön, nem is egy. és mindig lesz akinek nem vagy szi,patikus. A velünk egykorúak általában nem túl érettek és ha vki nem pont ugyanolyan és nem ont ugyanúgy viselkedik mint a suliban a másik 700 gyerek akkor már rögöt piszkálnak. Ha még a házit is megírjuk (én is meg szoktam) akkor már jönnek a stréber szöveggel. De egyszer ők is fel fognak nőni és rájönnek h semmi jó nem volt az addigi életükben, merthogy az a gyerekeskedés amit most csinálnak az nem jó.
Na szóval azt akartam kifejezni, h ne foglalkozz velük és ne érdekeljen mit mondanak, keress máshol barátokat.
És még valami: szerencsés vagy, hogy nem vagy épp az a tömeggyártású emberke mint ők( tudom a táplálkozási zavarról szívesen lemondanál,de még mindig jobb vagy te így, mint ők )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!