Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolhatnak rólam az...

Mit gondolhatnak rólam az emberek? (leginkább a velem egy korúak).16/L

Figyelt kérdés
Táplálkozási zavarom van, emiatt nem is vagyok túl nőies... azért foglalkozom a külsőmmel, de elég visszafogott a stílusom. álalában keveset beszélek, nagyon félénk vagyok.sok barátom nincs. Mindig megírom a leckéket, ami az osztályban nem éppen szokásos. Bio kajákat eszem általában. Nem tudom elképzelni hogy vajon mit gondolnak rólam az osztálytársaim vagy mások..? (ha nagyon nem tudok elképzelni akkor mit írjak még le?)
2009. dec. 11. 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele,hogy mit gondolnak rólad mások,saját magaddal legyél békében.Gondolom,azért vannak barátaid,és az ő véleményükre adj...,ők így elfogadnak,éppen ezért barátok...
2009. dec. 11. 22:51
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát... kicsit különcnek tűnsz a leírás alapján. De szerintem abban nincs semmi rossz, hogy rendesen tanulsz. Szerintem ne legyél félénk, legyél nyitott, és akkor sok barátod lesz, és akkor jobban bele tudsz olvadni a közösségbe. Az, meg hogy sovány vagy ducicc valaki, az annyira mindegy, mint hogy milyen kajákat eszel. Az egyéni dolog. Olyan vagy, mint egyik osztálytársam. Ő nem beszél igazán senkihez, halk, csöndes, vannak is problémái rendesen, és tökéletesen megértem. Nem nagyon bírják az osztályban, mert nem partyarc. Pedig nagyon jófej és megértő, csak a többiek ilyen f.szfejek vele. -.-

Szerintem aranyos lehetsz(:

16/L

2009. dec. 11. 22:53
 3/16 anonim ***** válasza:
-cc nem tudok írni (Y)
2009. dec. 11. 22:54
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát jah, engem sem nagyon bírnak az osztálytársaim. és sajnos számít h mit eszem mert az egyik oszt.társam pl amikor ettem (kivételesen) jóreggelt kekszet elkezdi hogy te ilyet is eszel??? :S ilyenkor pl mit kéne válaszolnom?
2009. dec. 11. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:

hát én fiú vagyok hát nekem nincs mindig kész a házim mert elfelejtem meg a németből sok szokott lenni és valamennyit megcsinálok és elég annyi xD de amúgy én elvagyok az osztályban csak sokszor szoktak piszkálni hogy hogy nézek ki meg minden meg hogy rocker vagyok még szerencse hogy nyugis vagyok ilyen téren ( lehet hogy pont ez a baj ) na de mind1 és amúgy legszivesebben egyedül szeretek lenni mert hogy senki se lát se hall mert már kikészítették az idegeim de te veled ne legyen ez élvezd az életet (ja és ha fogalmazási és helyesírási hibák vannak a szövegben akk bocsi xD késő van már)

Sok szerencsét!

2009. dec. 12. 00:45
 6/16 anonim ***** válasza:
14%
Szia!Én azt gondolnám rólad,hogy egy kis hülye önelégült egészségmániás stréber vagy,akiben nincs semmi "élet",csak depizik egész nap,meg számlálja a kalóriákat,meg ilyenek.Rém unalmasnak és idegesítőnek tartanálak.Lehet,h mások nem így vannak vele,de engem nagyon felb*sz,ha vki ilyen bio izéken él..
2009. dec. 12. 13:33
 7/16 anonim ***** válasza:

hát ha így nézzük akkor én is különc vok.

De figylj ide mindig lesznek bunkók a földön, nem is egy. és mindig lesz akinek nem vagy szi,patikus. A velünk egykorúak általában nem túl érettek és ha vki nem pont ugyanolyan és nem ont ugyanúgy viselkedik mint a suliban a másik 700 gyerek akkor már rögöt piszkálnak. Ha még a házit is megírjuk (én is meg szoktam) akkor már jönnek a stréber szöveggel. De egyszer ők is fel fognak nőni és rájönnek h semmi jó nem volt az addigi életükben, merthogy az a gyerekeskedés amit most csinálnak az nem jó.

Na szóval azt akartam kifejezni, h ne foglalkozz velük és ne érdekeljen mit mondanak, keress máshol barátokat.

És még valami: szerencsés vagy, hogy nem vagy épp az a tömeggyártású emberke mint ők( tudom a táplálkozási zavarról szívesen lemondanál,de még mindig jobb vagy te így, mint ők )

16/L

2009. dec. 13. 12:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne legyen táplálkozási zavarod, ez ellen tudsz tenni. Tudod te nagyon jól, hogy kell(ene) kinézned. Akkor töreked arra. Az osztálytársaidet8kivétel a barátaidat) meg sz*rd le nagyívben. Ki a fenét érdekelnek. Nem fognak sok vizet zavarni az életedben, ugyhogy ne foglalkozz velük. Nyugodtan egyél biokajákat, de ne műzliken meg kexeken élj.
2009. dec. 14. 18:16
 9/16 anonim ***** válasza:
duchi vagyh?
2009. dec. 16. 23:04
 10/16 A kérdező kommentje:
nem
2009. dec. 16. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!