Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolhatnak rólam az...

Mit gondolhatnak rólam az emberek? (leginkább a velem egy korúak).16/L

Figyelt kérdés
Táplálkozási zavarom van, emiatt nem is vagyok túl nőies... azért foglalkozom a külsőmmel, de elég visszafogott a stílusom. álalában keveset beszélek, nagyon félénk vagyok.sok barátom nincs. Mindig megírom a leckéket, ami az osztályban nem éppen szokásos. Bio kajákat eszem általában. Nem tudom elképzelni hogy vajon mit gondolnak rólam az osztálytársaim vagy mások..? (ha nagyon nem tudok elképzelni akkor mit írjak még le?)
2009. dec. 11. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nahjo nem olvastam el a kommenteket mert akkor nem a saját véleményem írnám..totál normális vagy...énsevagyok éppen átlagos de nagy joo kicsit különcködni:) ne törödj az osztálytársaiddal:D (az utolsó komin megakadt a szemem..a duchi vagyh-on sajnálom a szüleidet...biztos sokat dolgoztak és egy olyan embert hoztak össze aki nemhogy véletlenül, figyelmetlenségből, de szándékosan nem tud jól irni...szégyen:)
2009. dec. 17. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Úúúúú én az ilyenre kapok *w*

Háháááá hát én tuti első szünetbe lehuppannék melléd pár szóra*o*

Báááár én íjesztő néni vagyok akkor neked~ :"D

Sok a köcsög, szard le, add magad:D

Ha gondolod beszélhetünk pár szót, adhatok pár tanácsot:3

2009. dec. 27. 00:33
 13/16 anonim ***** válasza:
ezt imádom. "Táplálkozási zavar" Ehh.. Annyit ehetnél amennyit csak akarsz ha sportolnál és nem számítana a "táplálkozási zavar"od
2010. febr. 8. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia, van pár ilyen lány osztálytársam. Mikor először kezdtem el velük beszélgetni, nagyon gáz volt, mert tényleg félénknek és olyan naivnak tűntek. De egyre többet beszélgettünk, és rájöttem, hogy nagyon aranyosak, pont egy ilyen lány mellett ülök, aki biokaja mániás, én nagyon kedvelem!:) Mondjuk én is az lettem az ilyen csajok mellett, meg túl sokat foglalkozom a külsőmmel, de nem szívesebben beszélgetek olyan libákkal, akik állandóan hangosak, hülyeségeket beszélnek, nem tanulnak.

Év elején a fiúk közelében ültem és kihallgattam, hogy mi a véleményük a csajokról az osztályban... Háát... egyáltalán nem tartják jónak, ha valaki táplálkozási zavaros, meg sovány, de még jobban utálják a feltűnési viszketegséggel rendelkező partyarcokat. Szerintem tök jól vagy így, egészséggel kapcsolatos tanácsokat nem adok, biztos sokat hallottál már erről, nekem is elegem lesz, ha azt mondogatják, hogy egyél normálisan, meg ilyenek... Téynelg általában mindenki hülyének nézi azokat,akik nem esznek, így ahol lehet,én titkolom!!!!!!!!!!

Van olyan lány,aki bunkó,a táplálkozási zavara mellett,azokat nagyon utálják!De aki kedves,mint te, szerintem nincs bajuk veled!!!!!

2010. ápr. 10. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
úgy bírom ezeket. "táplálkozási zavarom van" 1xűen sokat zabálsz nincs neked semmi bajod... most fogadok 20ezerben hogy akkor eszel amikor unatkozol:D na ilyenkor kéne lefoglalni magad vmi mással, pl sporttal -.-
2010. ápr. 19. 21:19
 16/16 A kérdező kommentje:

utolsónak: köszi nagyon, de máskor mielőtt ilyen okos kommenteket írsz azt ajánlom KÉRDEZZ! ugyanis: "táplálkozási zavarom van"= anoreixás vagyok...!

tudod, amikor az ember NEM eszik. csak utálom ezt a szót, ezért a gyüjtőnevet használtam. (amiből egyébként minden normális ember rájön h miről van szó).

2010. ápr. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!