Miért ilyenek velem az emberek?
Nagyon elvagyok szomorodva. Nincsennek barátaim, akik voltak mind eltávolodtak tőlem. 17 éves lány vagyok, de még nem volt barátom, és itt a nyár, mások pasiznak, én meg itthon ülök és unatkozok. Már egy csomószor hívtam 1-2 ismerősömet, hogy jöjjön el strandra, de mindenkinek van elfoglaltsága, rám nincs ideje. Olyan kifogásuk van, hogy "nincs kedvem","nincs pénzem" stb. Annyira rossz így. Legalább ha valaki eljönne velem, hátha megismerkednék egy fiúval, de ez csak álom...
Nem tudom, mi történt velem, hogy mindenki ennyire elfordult tőlem. :(
Mit csináljak, hogy jobban szeressenek az emberek? Pedig nem is vagyok mogorva, barátkozó típus vagyok, de mégis.. :(
én is így vagyok szitne pont, mint te. egyetlen nyári elfoglaltságom a motorozás is kilőve mert elromlott :S ma pl már elmentem egyedül strandra, annyira untam magam
16/L
Ugyanígy vagyok,mint te.CSak annyi különbséggel,hogy nekem önbizalmam sincs túl sok. Vannak barátaim ugyan, de ők sem akarnak találkozni velem sőt valamelyik messze is lakik.
A régebbi barátaimmal pedig összevesztem :( Így már tök feleslegesnek érzem magam.
miért ,a férfiak sírnak?:D
egyébként dettó ugyanilyen helyzetben vagyok én is mint te.
kicsit már gáznak érzem így.
XD
Nem az utolsó vagyok de nekem is bátran lehet írni. Azt mondják jó srác vagyok. Szívesen meghallgatok mindenkit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!