Miért ilyenek velem az emberek?
Nagyon elvagyok szomorodva. Nincsennek barátaim, akik voltak mind eltávolodtak tőlem. 17 éves lány vagyok, de még nem volt barátom, és itt a nyár, mások pasiznak, én meg itthon ülök és unatkozok. Már egy csomószor hívtam 1-2 ismerősömet, hogy jöjjön el strandra, de mindenkinek van elfoglaltsága, rám nincs ideje. Olyan kifogásuk van, hogy "nincs kedvem","nincs pénzem" stb. Annyira rossz így. Legalább ha valaki eljönne velem, hátha megismerkednék egy fiúval, de ez csak álom...
Nem tudom, mi történt velem, hogy mindenki ennyire elfordult tőlem. :(
Mit csináljak, hogy jobban szeressenek az emberek? Pedig nem is vagyok mogorva, barátkozó típus vagyok, de mégis.. :(
Erről szó sincs, hogy annak nem örülök. Éppen ez tartja bennem a lelket, hogy itt van a családom, aki szeret.:)
Azért érzem magam rosszul, mert barátaim nincsennek, arra meg azért csak szüksége van az embernek. Ha nem is sokra, de azért egy lehetne. A pasikra csak kitérésképp mondtam, hogy ha lennének barátaim, akkor lehet, hogy barátom is lenne.:S
én is ugyanebben a helyzetben vagyok.
wáá,mintha csak magamat olvastam volna (annyi kivétellel,hogy utálok strandra járni xd)
de elegem van már belőle.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!