Miért ilyenek velem az emberek? Mi baj lehet velem?
Folyamatosan azt érzem, hogy az emberek nem akarnak megismerni, nem akarnak beszélgetni velem. Minden beszélgetést én kezdeményezek, de ilyenkor is az van, hogy én megpróbálok már minden hülyeséget kérdezni, de akinek válaszolnia kellene az csak rövid válaszokat ad és nem kérdez vissza semmit. Nem szeretnek velem beszélgetni, nem szeretik, ha a társaságukban vagyok, pedig nem is tettem semmi olyat, amiért ennek így kellene lennie. Ha mégis sikerül valakivel beszélnem, akkor meg úgy érzem magam, mint egy üzleti tárgyaláson, szóval csak ilyen merev sablonszövegeket osztunk meg egymással.
A lányok felé könnyebben nyitok emiatt, mert velük könnyebben el tudok lenni, de a fiúknál nagyon érzem az előbb leírtakat. Egyébként teljesen átlagos, 22 éves pasi vagyok, szóval nem vagyok debil és a kinézetemre is adok. Nem vagyok az a nagydumás azért, de azért beszélek és szeretek hülyéskedni is.
22:14-es vagyok
Nem értek egyet. Szerintem pont,hogy a nem normális emberekből lehetne Dunát rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!