Fura lennék? 14/L

Figyelt kérdés

Apával gyakran szoktam meccsre járni és focimeccset nézni. Anyával meg főzni, takarítani szoktam. Tesómmal játszunk szabadban és házban néha elmegyek vele kosárlabdázni és elmegyek vele játszóra ő 11/F. Barátnőmmel vásárolunk, mozizunk, sulibajárunk, néha bulizunk, pizsipartizunk stb. Az este az egész család egybetömörül a TV elé és abban nézzük a kedvünkrevalót. Egyszer pizsipartira meghívtam 3 barátnőmet. Időrendben ezt csináltuk: átöltöztünk pizsibe, pizzát rendeltünk, míg megérkezett felelsz vagy merszeztünk, horrort néztünk, megettük közben a pizzát, még egy horrort is megnéztünk és csajos filmeket is néztünk. Felesz vagy merszben meg egy csaj azt kérdezte:

- Miért vagy ilyen fura? - és utána egész partin ez volt a téma,, de én nem értem... van egy pasim akivel néha találkozok meg ilyesmi, nem vagyok az a visszahúzódó fajta de nincs is feltűnési mániám, ha lényeges akkor elmondhatom h szűz vagyok. Nem vok kövér, ha a 178 cm és a 75 kg túlsúlynak számít akkor viszont az vagyok. Igaz a hajam elég fura, és van afrikai beütésem de egyébként normális vagyok. Nem értem a barátnőmet.

2012. márc. 19. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
75 kg vagy 14 évesen?
2012. márc. 19. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagy furcsa... a tinik életét éled.

Hát ekkora magassághoz ennyi kiló... ha te jól érzed magad, akkor nincs semmi baj..........

2012. márc. 19. 18:38
 3/10 _Random ***** válasza:
Igen, csak az életed éled :).
2012. márc. 21. 01:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a furaság nem itt kezdődik. Tök átlagos vagy.
2012. márc. 21. 08:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon látszik rajtam a súlyom mivel vastag csontozatú vagyok.
2012. márc. 22. 14:54
 6/10 _Random ***** válasza:
100%

"Nem nagyon látszik rajtam a súlyom mivel vastag csontozatú vagyok."

Nem akarlak megbántani, de Cartman is mindig ezt mondja magáról :).

2012. márc. 24. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
??? Cartman? Azt se tom ki ő.
2012. márc. 24. 16:33
 8/10 _Random ***** válasza:
Na, ez lenyűgöző :). Végre egy tini aki nem ismeri a south parkot. A barátnőid biztos ezért tartanak furának :). Na de nem kell mindent elhinned nekem. Ha te jól érzed magad a bőrõdben, akkor nem vagy fura.
2012. márc. 25. 00:36
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem viccbol mondta. en es a bariim is szoktunk ilyeneket mondani
2013. ápr. 26. 06:09
 10/10 anonim válasza:
vannak akik tényleg "furák" csak nem hiszik el magukról.van egy o.társam.tök normálisnak tartja magát mert stréber közbe meg kicsit dilis.bajsza van lány léttére és reggelente nyálfolt van a száján.mintha fogat se mosna.magas és elég vékony és a lába is furán áll.ja és lány.12 éves és 42-es lába van.csak férficipőket hord.nyáron férfi szandált mert nőibe nincs rávaló.meg alapból ha ezeket nem nézzük valamiért akkor is "fura".van benne valami olyan ami másokba nincs.és ez nem a jó tulajdonsága hanem a rossz.
2013. júl. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!