Fura lennék? 14/L
Apával gyakran szoktam meccsre járni és focimeccset nézni. Anyával meg főzni, takarítani szoktam. Tesómmal játszunk szabadban és házban néha elmegyek vele kosárlabdázni és elmegyek vele játszóra ő 11/F. Barátnőmmel vásárolunk, mozizunk, sulibajárunk, néha bulizunk, pizsipartizunk stb. Az este az egész család egybetömörül a TV elé és abban nézzük a kedvünkrevalót. Egyszer pizsipartira meghívtam 3 barátnőmet. Időrendben ezt csináltuk: átöltöztünk pizsibe, pizzát rendeltünk, míg megérkezett felelsz vagy merszeztünk, horrort néztünk, megettük közben a pizzát, még egy horrort is megnéztünk és csajos filmeket is néztünk. Felesz vagy merszben meg egy csaj azt kérdezte:
- Miért vagy ilyen fura? - és utána egész partin ez volt a téma,, de én nem értem... van egy pasim akivel néha találkozok meg ilyesmi, nem vagyok az a visszahúzódó fajta de nincs is feltűnési mániám, ha lényeges akkor elmondhatom h szűz vagyok. Nem vok kövér, ha a 178 cm és a 75 kg túlsúlynak számít akkor viszont az vagyok. Igaz a hajam elég fura, és van afrikai beütésem de egyébként normális vagyok. Nem értem a barátnőmet.
Nem vagy furcsa... a tinik életét éled.
Hát ekkora magassághoz ennyi kiló... ha te jól érzed magad, akkor nincs semmi baj..........
"Nem nagyon látszik rajtam a súlyom mivel vastag csontozatú vagyok."
Nem akarlak megbántani, de Cartman is mindig ezt mondja magáról :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!