Befogadtunk egy beagle kutyát, vszínű hogy kitették. Kb.1,5éves. Kíváncsi lennék mennyi az esélye, hogy elszökik? Nagyon szeretjük, de nekem egy kicsit fura.
A beagle elég szökős fajta!
Érdeklődj körbe, lehet hogy várja valaki haza!
Azért rendes dolog, hogy befogadtad...:)
Szia!
Tudnál képet feltenni a kutyusról? kiváncsi lennék rá.
biztos még azért fura neked, mert új helyen van, még nem érzi otthon magát.
Lehet, hogy nem talál haza, vagy régen elszökött otthonról és vhogy felétek keveredett.
Nincs benne chip?
jah h közvetlen :D
hát ilyen fajta :D
és hol találtátok?
a beagle fajtamentőkkel nem szeretnéd felvenni a kapcsolatot?
hát valóban nem nagy területű Inárcs, lehet h a közeli településen lakik, amúgy tényleg képesek hatalmas távolságokat megtenni, nekem is beaglem van, 10 perc alatt 3 km múlva,a város másik végében volt amikor elszökött, és elképzelni se tudom, hogy jutott oda, főleg h arra még sosem sétáltattam,és arra 2 nagyon forgalmas utca is van.
Amúgy beagle fajtamentő vagyok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, ird le az ismertetőjegyeit, és lehetőleg képet, nagyon sok elveszett beagle van, hátha őt is keresi vki, aztán ha nem, akkor megtarthatod, de ennek is van jogszabálya.
Kérlek,irj,a kutyus érdekében: hcsilla17@freemail.hu -ez az msn cimem is, ez gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!