Szerintetek kedvező áron vettem a Beagle kutyust vagy drágán?
menhelyen ingyen odaadták volna...
nem tudom minek csodakutyát venni....büdöset sza.rik az is
Azt mondanám, hogy gyanúsan jó ez az ár...
Amúgy miért, a fiad megbetegszik a törzskönyvezetlen állattól, vagy mi volt az örökbefogadás akadálya? Nem számonkérés, csak tényleg érdekel, én évekig jártam menhelyekre, jellemre meg egészségileg is kifogástalan kutyák tömkelege volt bent.
A felnőtt kutyának legalább már kialakult jelleme van, a kicsiből meg a fene tudja, mi lesz. Meg amúgy minden kutyából lehet jó családi kutyát csinálni, legalábbis akármelyik kedvesnek tűnő menhelyi keverékből. Szóval azért nagyon, de nagyon ritka az olyan kutya, ami ténylegesen embert harap és komoly sérüléseket okoz. Ha mégis ilyesmi történik, az is a gazda hibája, és nem az előzőé, hanem az aktuálisé.
Na mindegy, nem erről szól a téma, nem erőltetem, csak ez nekem kicsit szívügyem, nem hagyhattam szó nélkül :) Sok sikert a beagle-höz, elég akaratos egy állat, remélem elbírtok majd vele. Olvassatok utána a falkavezérségnek, és alkalmazzátok is a leírtakat, hogy tényleg ne legyen gond vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!