Szerintetek kedvező áron vettem a Beagle kutyust vagy drágán?
Mit mondtam én arról,hogy hogy bánok az állatokkal?
Mert ha neked azt mondja,hogy minőségi táppal etetve,akkor miből gonolod,hogy tényleg?
Egyáltalán megnézted a fogait?A hasát?Nem úgy értem,hogy láttad-e már!Tudod-e miket kell nézni?
Az előző idézeted jó,ismerem.De nem akkor bánik valaki rosszul az állatokkal,ha megírja az igazat,hanem ha bántja őket,akár direkt,akár tudatlansága miatt.
Tricolor kölyök esetén a vételár nem volt sok.Semmi gyanús sincs a dologban egyszerűen csak annyi,hogy ez már "beragadt" kutya volt és minél idősebb annál nehezebb gazdát találni neki.
Sok sikert hozzá!Foglalkozz vele sokat,tanítsd és mozgasd le!
Annyi gazdátlan, éhező kutyus van menhelyen es meg több az utcán csontsovanyan,. Ha tehetném betiltanám a kutyák , macskák szaporítását.
Soha ne a "gyereknek" vegyünk\hozzunk állatot! Nem arra való. Vegyünk neki plusskutyust. Annak nem fáj! Es kidobni se gond, ha költözünk, nem válik be, megharapta a gyereket stb.
Igenis fel kell fogni , hogy ez egy életre szól, ugyan olyan felelősség mint a gyerek. Etetni, itatni kell FOGLALKOZNI VELE, orvoshoz vinni ha beteg..nafy felelősség, nem gyereknek való. Majd ha mar felfogja mivel jár. Es a szülő nem az állatot bunteti mindenért, mert a pici gyereket fellökte, stb..
De persze vannak kivételek. A mondás tényleg jó! En is ismerem, ertelmezem, es vallom.
Eltelt par év. Szép eletet a kicsinek es a kutyusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!