Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust ajánlotok nekem?

Milyen kutyust ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés
Mar evek ota szeretnek egy kiskutyust. Tarsas hazban elek magamba. Baratsagos, nyugodt termeszetu, szeretgetnivalo kutyusra gondoltam. Tobb kutyus is tetszik: yorkshire terrier, westi, havanese
2011. okt. 22. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyit tudnád mozgatni? szőrápolás? van kutyás tapasztalatod?
2011. okt. 22. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
En ugy gonolom, hogy mindenkinek arra van ideje amire szeretne hogy legyen. :) ram ez teljesen igaz, hat meg nem nagyon volt kutyas tapasztalatom, a telkunkon vannak nemetjuhaszok, de ok nem hasonlithatok ossze egy szobakutyussal.
2011. okt. 22. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem macskát szeretnél?Csalódni fogsz a kutyában!!!
2011. okt. 22. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Unakotestvéreméknek westijük van,de nagyon makacs természetű.Olvastam,hogy a terrierek általában ilyenek,úgyhogy figyelj oda rájuk.de megfelelő szocializálással megelőshető.ajánlom a king charles spánielt.A csivavák,yorkik túl kényesek szerintem.De te döntesz,te tudod mi a jó neked!

sok sikert a választáshoz!

2011. okt. 22. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a spániel megfelelő lenne számodra
2011. okt. 22. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Mopsz? Eszméletlen jó fej kutyák.

A terrierek sokszor nagyon ugatósak és fafejűek, lakásba nem nagyon valók.

A havanese jó, de a szőrét rendszeresen kozmetikázni kell.

2011. okt. 22. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ez a helyes hozzáállás :)

Ha nincs kutyás tapasztalatod akkor yorkie és westie kilőve, ezek terrierek, hiperaktív, makacs és erőszakos kutyák. Helyesek persze de tapasztalt, következetes, kemény kezű gazdit igényelnek.

A bichonok már sokkal egyszerűbbek, kedvesek, alkalmazkodóak első kutyának ideálisak.

Esetleg még: lhasa apso, shi-tzu,spaniel, cavalier king, mopsz, uszkár.

De nézelődhetnél menhelyeken is, iszonyat helyes kis szobakutyák várnak gazdira, pl. ők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 22. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Havaneset ajánlom:-)(Nekem ilyen van) Nagyon barátságos, játékos kutyus. A szőre gondos ápolást igényel, de szerintem szuper első kutyának:-) A barátnőmnek westije van és neki is az első kutyája. Nincs vele se semmi baj ha le van mozgatva rendesen:-) A terrierekkel tudni kell bánni, de azért nem lehetetlen. Vidd el kutyasuliba ott segítenek.

Jó kutyázást!

2011. okt. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!