Kis termetű aranyos kutyust keresek csládi kedvencnek másik kutya és cicák mellé! Mit ajánlotok?
Hol tartanád? Milyen kutyás tapasztalatod van?
Egy terriernek két óra akkor elég, ha az folyamatos mozgás, tanítás, fárasztás. Persze ehhez még jönnek az egészségügyi séták, ha csak lakásban tartod.
A másik kutya kijön a többi kutyával?
Egyébként, ha szereted a terriereket, akkor ajánlom neked a west highland terriert, jagdterriert, foxterriert nem terrierek közül pedig a papillont, brüsszeli griffont, tibeti spániel, cavalier king charles spániel, cocker spániel, springer spániel ...és még sok.
A westien és a cocker spánielen kívül szerintem a többi nem túl divatos fajta, próbáltam ilyeneket mondani. Bár relatív, mi a divatos.
Egyébként rengeteg nagyon helyes kis termetű kutya van menhelyeken, én inkább innen fogadnék örökbe a helyedben. Nekem is menhelyi kutyám van és nagyon imádom, ő is engem. :) Itt csupa kis termetű kutya van, nézz körül, megéri! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!