Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Furcsa, ha egy nő/lány pisztol...

Furcsa, ha egy nő/lány pisztolyt hord magánál?

Figyelt kérdés
Kissé paranoiás vagyok, és úgy gondolom, le fogom tenni a fegyverviselési engedélyt.

2012. márc. 31. 18:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
94%
ha paranoiás vagy az ki fog derülni a pszichológiai alkalmassági vizsgán és nem fogod megkapni
2012. márc. 31. 18:38
 2/11 dirtboy ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni de max gáz pisztolyod lesz majd mert élest biztos hogy nem kapsz majd.

egyébként a fegyver viselésit nem letenni kell hanem igényelni.

előtte le kell tenni a fegyver jártassági vizsgát és utána lehetne igényelni a fegyver tartásit de már azt sem fogod meg kapni és majd csak az után lehetne a fegyver viselésit amit meg pláne hogy nem kapsz majd meg.

tehát a sorrend:

-fegyver jártassági vizsga

-fegyver tartási engedély kérés

-fegyver viselési engedély kérés

2012. márc. 31. 18:47
 3/11 A kérdező kommentje:
mármint, csak azért nem fogok normális pisztolyt kapni (csak valami bénát), mert nem vagyok férfi? ez érdekes. :)
2012. márc. 31. 19:16
 4/11 A kérdező kommentje:
és hogy érted, hogy nem tudom majd letenni a vizsgát, és azért nem kapom meg az engedélyeket mert nő vagyok? ez nőknek lehetetlen, vagy mi? vagy csak feltételezed, hogy nem sikerül majd?
2012. márc. 31. 19:20
 5/11 dirtboy ***** válasza:

nem azért mert nő vagy hanem ezért mert euróbán belül Magyarosrszágon a legszigorúbbak a fegyver torvények és nem adnak senkinek engedélyt csak úgy normális indok nélkül.

tudom most azt gondolod hogy neked van normális indokod.

nem azt írtam hogy a vizsgát nem tudod lerakni,azt letudod.

utána a kérelmet fogják elutasítani.

a fegyver tartási kérelmet nem kapod majd meg.

2012. márc. 31. 19:25
 6/11 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen nincs normális indokom... akkor nem is érdemes próbálkoznom. :/
2012. ápr. 1. 10:06
 7/11 dirtboy ***** válasza:

de ne szomorodj el,jobb is hogy nem lesz.

hidd el nagyon körülményes lenne még a tartása is.

a viselése meg pláne.

nem is tudom hogy lehet úgy megoldani a viselést hogy rejtve legyen.

nekem egy kisebb méretű gázosom van. egy zoraki 914 full auto van és tokban akármi alá veszem látni hogy ott van.

kabát zsebben tudom hordani meg van egy vastag szabadidő nadrágom ha ahhoz nem testhez feszülős pólót veszel fel hanem valami bővebbet akkor tudom tok nélkül csak a nadrágba bedugva viselni úgy hogy nem látszik.

ezek a ruhák pedig mind télen hordhatók.

nyáron abszolút nem tudom más hogy oldja meg.

én nem fogom megoldani sehogy,mondjuk én is csak azért hordtam mert van nem azért mert félnék meg hasonlók.

az a baj hogy ha előveszel egy élest akkor azt vagy gázosnak nézik majd ami neked elég rossz lesz mert a gázossal ha közelebb jön akkor lőhetsz de az élessel nem lenne jó ha lelőnéd.

másik variáció hogy inkább arrébb áll.

viszont ez a variáció a gázosra is így reagálna.

jobb az ha nincs nálad éles mert egy éles fegyver 500m ig is ölőkepés.

ne hogy aztán le lőj olyan embert akit nem akarsz.

vagy ha le lősz egy támadót egy vasmagos tölténnyel számolni kell vele hogy az bizony át fogja vinni és mögött lévő emberek is megsebesülhetnek.

persze vehetsz expanzív lőszert de mi van ha mellé lősz és nem találod el a célt. /tudod a stresz,az adrenalin abban a helyzetben,a kezed egyből elkezd remegni az adrenalintól/

jobb ez így hogy nem lehet bárkinek éles tűzfegyvere.

inkább ne legyen civilek kezében minthogy tele legyen az utca fegyveres emberekkel.

a gázos fegyvert viszont nem szabad alá becsülni.

igen jók önvédelemre,nem olyan gyengék mint a gázspray-k.

remélem be hozzák a CR hatóanyagú töltényeket is és akkor még egy szintet meglép a gázfegyver védelme.

2012. ápr. 1. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el utcán egy kés jobban megvéd mint egy pisztoly, azt csak előkapod és szúrsz, a pisztolyt ki kell biztosítani, célozni stb. Ráadásul mi van akkor ha rossz embert találsz el?
2012. ápr. 1. 20:22
 9/11 kovpet ***** válasza:

#8: Ostobaságokat mondasz.

A kés nem jó önvédelmi eszköz. Alig van stophatása és súlyosan sebez.

Amúgy 2012 van, minden értelmes önvédelmi fegyver viselhető tűzkészen, nem kell biztosítgatni.

dirtboy: öntöltőt viselsz önvédelemre? Ráadásul törököt? :) Miért?

2012. ápr. 2. 20:09
 10/11 dirtboy ***** válasza:

azért öntöltőt mert azoknak tetszik az egész mehanikája,működésel.

a zoraki 914 pedig hiába öntöltő de nyitott szánas és hibát még alig észleltek vele.

elég megbízhatóan működnek a 914esek én nem aggódik hogy csődöt mond.

umarex töltényt használok azzal jobb mint a fiocchival.

egyébként a mai torok gázosok már a német szinten vannak ezt a szakik is megmondják mint pl.Vass Gabi

a 914,917T-t viszik mint a cukrot és nagyon megbízhatóak minőségi kidolgozásúak.

egyébként a kis méret és a 14 es tár is elég csábító.

ha kétséged van a torok 914 minőségét illetően ajánlom figyelmedbe ezt a videót.

http://www.youtube.com/watch?v=8CJSne2qEEM

2012. ápr. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!