19-21 évesek! Ti is féltek a jövőtől?
Én is hasonlóan vagyok vele, félek hogy mi lesz. Elképzeléseim már vannak, munkahelyet illetően, meg hogy hol szeretnék élni, de azokat meg is kéne valósítani.
Bár nekem ez az egész csak most jött, ho megpillantottam a fényt az alagút végén, kezdem sejteni h mikor végzek a sulival...(0,5-1 év)
23 éves vagyok, szüleimtől 1 éve külön lakom a párommal és hamarosan megszületik a baba.
20 évesen kezdtem el dolgozni, otthon laktam de nem tudtam spórolni, azt hittem, hogy otthon fogok megöregedni. Szerencsére jött a nagy ő neki már ekkor volt saját háza és pár hónap elteltével ide költöztem. Nekem így könnyű volt.
Amíg tudsz maradj otthon és próbálj meg minél többet félre rakni, mert nagyon nehéz megélni. HA lehet nem vegyél hitelre autót, mert gyors bele lehet bukni. Nyiss valami lakástakarékosságit és ha szerencséd van 5 év múlva lesz egy hitel nélküli saját lakásod.
18:20
Hehe, neked is addig lesz tető a fejed felett, amíg a párod MEGENGEDI hogy ott lakj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!