Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pénztárosként , hogyan kezelje...

Pénztárosként , hogyan kezeljem a panaszkodó embereket?

Figyelt kérdés
Főleg idősebbekre jellemző, hogy ha valami nem tetszik neki a boltba nekem kezd el pampogni vagy flegmázni ,mert nem stimmel az ár. Mintha nekem pénztárosként bármi közöm lenne ahhoz, hogy mi történik a boltba. Műszak elején beülök a pénztárba a végén ki szállok és haza megyek egész nap blokolok tehát ezeket nekem feleslegesen mondják. Hogyan kell beszélni az ilyen emberekkel?
2022. nov. 13. 22:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Velem az is előfordul , hogy a pénztárba ülök azt idejön megkérdezni hogy ez mennyibe kerül meg hogy hol a cukor van-e raktáron stb amiről nyilvánvalóan fingom sincsen mivel pénztárba rohadok egész nap de ha azt mondom hogy nem tudom fel háborodik hogy miért nem tudom. Az ilyen barmoknak mit érdemes mondani?:D
2022. nov. 20. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En tok nyugodtan megmondom nekik, hogy nem tudom, mivel nem arufeltolto vagyok😂
2022. nov. 21. 00:16
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező! Úgy vélem, neked nem a legideálisabb munka a jelenlegi.

Aki barmoknak nevezi a vevőt, az nem való ilyen munkakörbe.

Emberekkel foglalkozni mindig is nehéz.

2022. nov. 21. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
#11 Az ilyen baromnak azt érdemes mondani, hogy keressen más munkát.
2022. nov. 21. 23:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Ideálisnak nem ideális de ez van csak.

Ha te is egész nap agyhalotak panaszkodását kellene hallgatnod olyanról amiről nem is tehetsz te is barmoknak hívnád őket.

2022. nov. 22. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!