Normális hogy folyamatosan elmegy a életkedvem az emberektől?
Már teljesen únom hogy az emberek folyamatosan ezt váltják ki belőlem, pedig én csak barátkozni szeretnék.Rettentően magányos vagyok mégha van egy két ember is akivel hetente max 3-4x elbeszélünk MESSEN, akkor se olyan igazi.
Viszont élőben folyamatosan azt érzem hogy elutasítanak vagy méginkább hogy észre se vesznek, viszont nekem rohadtul nincs kedvem ilyen életet élni, mivel az ilyen ember nem tapasztal semmit szinte se jót se roszat, max egy évben 1x adódik egy alkalom hogy bekerülök egy társaságban ahol azz tapasztalatlanságom miat képtelen vagyok bent maradni.Ez egy olyan erősen érintő dolog hogy elveszi mindentől a kedvem még az kedvenc hobbiaimtól is elmegy a kedvem nemrég elkezdtem edzeni hogy ne legyek már ilyen "vézna" puhány, de ezzel a tudattal nincs semmilyen motivációm bármit is tanulni, új dolgot kipróbálni stb.
Már ezt is fájdalmas ki írnom hogy egyátlán van ebből kiút?
Még annyi hogy ezt ne önsajnálatként értsétek hanem teljesen komolyan mondom.
Megvaltozni szeretnel de szerinted nincs ertelme belekezdeni semmibe
Hat igy nehez lesz
Az a bajod hogy nem vagy olyan mint a tobbiek bulizos, csajozos?
Hasonlo vagyok en is bar en 40 eves vagyok de ra kellett jonnom hogy jobb nekem inkabb egyedul
Az a baj ha tarsasagba megyek es elkezdek beszelgetni valakivel latom rajta hogy semmi kedve hozza, aztan sose keres magatol, en meg nem fogom raeroltetni magam senkire, szoval jobb inkabb egyedul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!