Normális hogy folyamatosan elmegy a életkedvem az emberektől?
Már teljesen únom hogy az emberek folyamatosan ezt váltják ki belőlem, pedig én csak barátkozni szeretnék.Rettentően magányos vagyok mégha van egy két ember is akivel hetente max 3-4x elbeszélünk MESSEN, akkor se olyan igazi.
Viszont élőben folyamatosan azt érzem hogy elutasítanak vagy méginkább hogy észre se vesznek, viszont nekem rohadtul nincs kedvem ilyen életet élni, mivel az ilyen ember nem tapasztal semmit szinte se jót se roszat, max egy évben 1x adódik egy alkalom hogy bekerülök egy társaságban ahol azz tapasztalatlanságom miat képtelen vagyok bent maradni.Ez egy olyan erősen érintő dolog hogy elveszi mindentől a kedvem még az kedvenc hobbiaimtól is elmegy a kedvem nemrég elkezdtem edzeni hogy ne legyek már ilyen "vézna" puhány, de ezzel a tudattal nincs semmilyen motivációm bármit is tanulni, új dolgot kipróbálni stb.
Már ezt is fájdalmas ki írnom hogy egyátlán van ebből kiút?
Még annyi hogy ezt ne önsajnálatként értsétek hanem teljesen komolyan mondom.
Ez miat nem tudok belekezdeni semmibe se mert ez minden alkalommal elveszi minden bizalmam, sajnos eléggé rávagyok görcsölve mivel már lassan 18 éves leszek és még nem éltem ki magam ezért rettentően be vagyok pánikolva hogy ez még továbbra is igy fog fojtatódni, viszont tisztában vagyok azzal hogy ezzel a hozzálásal és az görcsösen ragaszkodással csak méginkább elijesztem magamtól az embereket viszont valamiért eszméletlenül rettegek attól hogy ilyen életet fogok így élni.
Esetleg van rá példa hogy hasonló gödörből is sikerült valakinek kikerülnie?
únom - unom
mégha - még ha
egy két ember - egy-két ember
méginkább - még inkább
roszat - rosszat
bekerülök egy társaságban - társaságba
azz - az
miat - miatt
az kedvenc - a kedvenc
hobbiaimtól - hobbijaimtól
ki írnom - kiírnom
egyátlán - egyáltalán
Ez miat - emiatt
rávagyok görcsölve - rá vagyok görcsölve
igy - így
fojtatódni - folytatódni
hozzálásal - hozzáállással
méginkább - még inkább
egyátalán - egyáltalán
egyenlőre - egyelőre
lehélhetek - leélhetek
oldarra - oldalra
rengetek - rengeteg
szorsra - sorsra
5-ös, ugye mekkora mázlista vagyok hogy csak ennyi írás, fogalmazásbeli hibákat követtem el ahoz képest hogy nem vagyok magyarországi és egytátalán nem tanultam sehonnan :O
Kérlek még azt írd le hogy netán te vagy-e az második válaszoló.
Kesobb jobb lesz, egyetemre mesz , dolgozni kezdesz
17 evesen ne gorcsolj ra semmire
Elotted az egesz elet
Egy szóal se mondtam hogy mennék egyetemre, ennyi IQ-vel először is esélyem se lenne és egyre inkább csak butulok.
Ha sikerülne egy megfelelő munkahelyet tanálni akkor se érezném magam jobban mivel méginkább tudatosulnék azzal hogy így maradok.
Ha most nem görcsölök rá később méginkább frusztráltabb leszek ez miatt.
"Az előttem az élet" szövegelést pedig hagyjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!