Bicskanyitogató kérdés következik. Szerinted ki volt
minden idők legkegyetlenebb sorozatgyilkosa?
Figyelt kérdés
Indokokkal is kiegészítheted, sőt úgy lenne az igazi. Egyszerűen érdekel hogy ki mit gondol. Ha idegennek érzed magad a témában, esetleg számodra túl felkavaró akkor kérlek görgess tovább.
2022. okt. 25. 09:02
1/10 anonim válasza:
Én a gyilkosokkal ugy vagyok hogy nekik voltak a legkegyetlenebb szüleik.
Szinte az isszes gyiljis kirelőzménye az hogy verték éheztették utcára tették ki, pedofiloknak adták el meg stb
Mentális zavaruk lesz az ilyen gyerekeknek. Betegek.
2022. okt. 25. 09:16
2/10 anonim válasza:
*szinte az osszes gyilkos kórelőzménye az
(Hitler gyerekkora is séruléseket okozott csak neki)
2022. okt. 25. 09:17
3/10 anonim válasza:
Szerintem többen is díjnyertesek ebben:
pl.Mengele, Vlad Tepes, Báthory Erzsébet, meg az összes cvid-vakcinázgató...
2022. okt. 25. 09:46
4/10 anonim válasza:
Hasfelmetsző Jack és a Zodiákus, mivel őket el sem kapták.
2022. okt. 25. 11:11
5/10 anonim válasza:
Dahmer, Fish, Gacy. De sok beteg állat volt.
2022. okt. 25. 11:43
6/10 anonim válasza:
Bármelyik, amelyik gyerekeket ölt (Dahmer, Gacy ugrik be első körben).
Lassan és kegyetlenül halálra kínzott, csonkított és erőszakolt kb 200 gyereket. 40 évet kapott jogi kiskapuk miatt, nemsokára szabadul.
Ő a legrosszabb.
2022. okt. 25. 13:30
8/10 anonim válasza:
Őszintén hiszem ha csak a gyilkossimogatók lennének a gyilkosok áldozatai, akkor a világ jobb hely lenne.
Jóval több embernek van végtelenül tragikus gyerekkora, mint hiszitek. Ezeknek a megerőszakolt, bántalmazott, sokszor mindenféle mentális betegséggel küzdő embereknek mégis csak egy nagyon kis része lesz kegyetlen gyilkos. Nincs mentség az ilyen tettekre, márpedig ha valaki a témában CSAK a szomorú sorsról tud szájat tépni, akkor az igenis mentségeket gyárt.
2022. okt. 25. 20:06
9/10 anonim válasza:
David Ray Parker. Ez az ember annyira szadista volt hogy 100 ezer dollárt elköltött arra hogy nőket kínozzon. Elvilleg 45-60 nőt kínzott 3 napon át. Mondok példákat miket csinált: nők melleire ilyen áramütőt rakott amit órákon át ki be kapcsolgatott amíg meg nem unta. Volt mikkor nőket lógatott sulyokat rakott a labukra és verte őket minden szarral főleg áramütő bottal vagy nem is tudom hogy hívják pontosan. És jött az ő szavai szerint játékdoboz az utolsó végállomás a 3. Napon ahol egy szék található és háttérben teli van minden eszköz amivel az embert kínozni lehet. Ha valakit érdekel az a "játékdoboz" akkor írja be hogy David Ray Parker toybox a kép magáért beszél.
2022. nov. 1. 13:30
10/10 anonim válasza:
#9 vagyok azt kifejtettem mikkor a nőket elkapta akkor mindig amikkor bevitte a lakásába egy hangfelvételt játszott le amiben elmondta miket fog művelni velük. David Ray Parker utolsó áldozata megszökött és nyilván Davidot letartóztatták 224 év börtönt kapott rá egy évre szívrohamban meghalt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!