Ez mekkora szívatás lenne?
Figyelt kérdés
Klasszikus bun.kó paraszt szomszéd, kertes házban. Nyíltan kimondta: el akar üldözni, neki nem tetszik, hogy most itt lakik valaki. (Tíz évig nem lakta a házat senki.)
Ám legyen... meghirdettem a házat.
Megèrkezett az ideàlis vevő. ;) Szinte elsőre.
8 fős család, három generáció, sok gyerek, és két ló. (Igen, kisebbség.)
Ki tudják fizetni, engem nem érdekel, honnan van rá pénz. Sok jót nem hallottam róluk.
Vajon mennyire fog örülni a kedves szomszéd az új lakóknak?
#Bulibáró #Jó reggelt szomszéd! #jószagú lószagú #majd lelegeli a parlagfüvet #ennek szólj be #bicskanyitogató
2018. júl. 21. 19:28
1/9 anonim válasza:
szerintem kamu amit írsz, de ha igaz, akkor ennél nagyobb szívatás valóban nincs.
2/9 anonim válasza:
Azt is megmondhatnád nekik hogy a szomszéd nem a károgós fajta, béketűrő. Ha visítoznak a kölkök nem kell visszafogniuk magukat ;)
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Én is így tennék.
4/9 anonim válasza:
Én bemutatnám őket a szomszédnak. Telót vigyél, látni akarom az arcát
6/9 anonim válasza:
Ennél szebb búcsúajándékot ki sem lehetne találni.
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok egy bosszúállós típus, de poénnak jó 😃
8/9 anonim válasza:
Mikor elkezdtem olvasni, már akkor alábecsültelek. Bocsáss meg. Taníts mester!!!
9/9 anonim válasza:
dehogy szivatás! annak adod el a házad, akinek akarod! csak fizessék is ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!