Mennyire jó nárcisztikusnak vagy pszichopatának lenni?
Ők mindig elérik a céljaikat, akár úgy hogy más embereken átgázolnak, mindenféle bűntudat nélkül, ezért is sikeresek a munkájukban, és a magánéletükben is. Kiválóan tudnak manipulálni embereket. Nagyon sokszor vezető pozícióban dolgoznak az ilyen emberek.
Sokszor irigyelem az ilyen embereket azért, mert nincsenek érzéseik, és nagyon jól el tudják érni a céljaikat.
Egy olyan nárcisztikus sem fog pszichológushoz menni, amelyik a szociopátiát súrolja már. Pl: én.
Én teljesen tisztában vagyok az emberek gondolataival, és érzéseivel.
De én a fantáziámban elképzelt jövőhöz alkalmazkodok, ahogyan viselkedhetnek az emberek a jövőben ... ami passzolhat is a személyiségükhöz. És a lehető legrosszabbat képzelem el róluk.
Ezért én is a lehető legrosszabban viselkedek velük, vagy visszahúzódok, ha az érdekek azt kívánják.
Egy szociopata, és egy nárcisztikus is tudhat kedves lenni, ha a szükség megkívánja. De ők az elsők, akik ártani fognak az "elképzelt ellenségeknek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!