Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyennek számít a 125 feletti...

Milyennek számít a 125 feletti IQ?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet, nem tudom megbízható-e, mennyire pontos, de azt kaptam, hogy 125 feletti az IQ-m. Az oldal amin csináltam az IQ tesztet, az egy Mensa IQ teszt nevű oldal volt.

Íme egy kép az eredményről: [link]

2022. okt. 20. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
69%
Látom nem érted az iróniát, bajok vannak nálad és ráadásul egyből meg akarod alázni a másikat, de a gondok nálad vannak és nem nálam. Én írtam, hogy 180-as és 150-es az IQ szintem, az utóbbi igaz is, a másik, csak irónia volt, te nagyon "okos." Agyon diplomázott gyökér. Az életről meg kulát sem tudsz. 😉
2022. okt. 26. 18:08
 62/63 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez a kérdés és a válaszok hűen példázza a magas tesztet elértek valódi intelligenciaszintjét.
2022. dec. 13. 09:39
 63/63 Thunderfairy ***** válasza:
Én csak olvasgatok és tanulok belőle. Igy csinálja egy inteligens ember. További szép napot mindenkinek.
2023. ápr. 7. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!