Milyennek számít a 125 feletti IQ?
Csináltam egy tesztet, nem tudom megbízható-e, mennyire pontos, de azt kaptam, hogy 125 feletti az IQ-m. Az oldal amin csináltam az IQ tesztet, az egy Mensa IQ teszt nevű oldal volt.
Íme egy kép az eredményről: [link]
#11, illetve olyan családban ahol anyukád és apukád testvérek nem nézek ki magas intelligenciát.
Ki az aki a testvérével csinál gyereket..
#15, szerintem te osszekevered az IQ-t a magassagoddal.
140 feletti IQ már "zseni" - nek számít.
Csak a példa kedvéért
"Dr. Evangelos Katsioulis
A görög származású pszichiáter kimagasló intelligenciahányadossal, 198,4-es IQ-val rendelkezik. Nem csoda, hogy a lehető összes egyetemi fokozatot megszerezte, rendelkezik mesterdiplomával és a doktori címmel is, de filozófiai és orvosi kutatási technológiai végzettsége is van."
"#15, szerintem te osszekevered az IQ-t a magassagoddal."
Úgy beszélsz rólam, mintha ismernél. Szánalmas vagy, neked inkább 80 körüli az IQ szinted, nem száz feletti.
Nekem van róla bizonyítékom, hogy 80-nál magasabb, nézd meg a linket a kérdés alatt.
De te meg irreális számokat idedobálsz, nem tudom a 180 honnan jött ki, a hasadra ütöttél és ez jól hangzott? Mutass valamit akkor ami bizonyítja, hogy ennyi.
Csak hogy tudd, Einsten-nek volt 160 IQ-ja te meg itt 180-ról beszélsz, ebből látszik, hogy kb. fingod sincs az egészről csak random számokat ideböfögsz.
Te meg kitöltöttél egy ingyenes IQ tesztet és egy hete vered magad arra,hogy nem vagy értelmi fogyatékos.
Egyrészt nem te vagy a legokosabb ember a világon, másrészt csak a sötét ember dicsekszik csak a semmivel.
Ha intelligens lennél akkor nem vernéd a melled egy átlagos eredményre amit egy ingyenes semmi teszten kaptál.
Elérem a maximum eredményt és az szerinted "átlagos", az átlagos az 100-110 között van, ez pedig 125 feletti.
Nyilván ingyenes, de ez ad legalább valami támpontot, de igazad van, felesleges volt kiírni.
Úgy látszik a itt mindenkinek 180 IQ-ja van, 20-as a péló, havi 1 milla a kereset, tehát nem tudok itt vele dicsekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!