Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyennek számít a 125 feletti...

Milyennek számít a 125 feletti IQ?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet, nem tudom megbízható-e, mennyire pontos, de azt kaptam, hogy 125 feletti az IQ-m. Az oldal amin csináltam az IQ tesztet, az egy Mensa IQ teszt nevű oldal volt.

Íme egy kép az eredményről: [link]

2022. okt. 20. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

A kérdés lehet clickbait, de ha elolvasod a leírást, akkor láthatod, hogy valójában mit kérdeztem.

A válaszokról meg inkább nem írok semmit, "ügyes vagy", "most ezzel dicsekedni akarsz" és a többi..

2022. okt. 26. 11:19
 52/63 anonim ***** válasza:
69%

Mert ezt akarod.:)

Csak próbálod ködösíteni a semmit.

2022. okt. 26. 11:44
 53/63 A kérdező kommentje:
ok Bill Gates
2022. okt. 26. 11:50
 54/63 anonim ***** válasza:
81%

De látod milyen gyerekes vagy?

Ezzel nem az én stílusomat veszed fel mert én normálisan írok neked.

A saját személyiséged ilyen sérült amit most rám vetítesz ki :)

2022. okt. 26. 11:52
 55/63 A kérdező kommentje:

Normálisan írok:

"Akkora idióta vagy mint az állat"

ezt arra írtad, hogy te gondolatolvasónak hiszed magad és szerinted én ecseri piacot akartam írni, nem pedig devecserit.

Szerintem ezt hagyjuk ennyiben, ez ha neked normálisnak számít, hogy te az atyaúristennek képzeled magad és amit te gondolsz, az a jó, amit a másik mond az full hülyeség és minden úgy van ahogy te hiszed, akkor ott bajok vannak és nem is kicsi.

2022. okt. 26. 12:14
 56/63 anonim ***** válasza:
69%

Te képzeled magad annak az átlagos 125-ös IQ szinteddel.

Ez idegesíti fel az embereket.

Picit önreflektálhatnál ahelyett,hogy IQ teszteket töltesz ki. :)

2022. okt. 26. 12:16
 57/63 A kérdező kommentje:
Ok, igazad van, kár volt kamunak hívni a sok választ, mindenkinek igaza volt, itt mindenkinek 150-180 az IQ-ja, mert mindenkinek igaza volt, amit én írtam ezekre a kommentekre azt nézzétek semmisnek.
2022. okt. 26. 12:23
 58/63 anonim ***** válasza:
81%
Rendben, szia :)
2022. okt. 26. 12:28
 59/63 A kérdező kommentje:

Azért Mr. Bill Gates uraságtól egy autogrammot kérhetnék, ha nem gond.

Csak még egy visszaszólás a végére, erről az egész atyaúristen dologról, megfigyeltem, hogy kb. minden mondatod végét ":)" számjlival zárod, ez azt sugalja, hogy azért írod oda, mert te tisztában vagy vele, hogy te neked van igazad, tehát az atyaúristenes elmélet igaznak bizonyult.

További válaszokra nem kívánok írni, további szép napot.

2022. okt. 26. 12:36
 60/63 anonim ***** válasza:
75%

Ha egy smiley-ba ennyi mindent beleképzelsz az meg azt sugallja,hogy azt hiszed pszichológus vagy mert manapság nagy divat mindenféle mentális dolgokat ráhúzni a másik emberre..zéró képzettséggel.

Megnézel 3 fókuszcsoport videót és pszichológusnak hiszed magad.

De szupi ha nem válaszolsz. Végre elcsendesedik ez a kérdés.

Szia :))

2022. okt. 26. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!