Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyennek számít a 125 feletti...

Milyennek számít a 125 feletti IQ?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet, nem tudom megbízható-e, mennyire pontos, de azt kaptam, hogy 125 feletti az IQ-m. Az oldal amin csináltam az IQ tesztet, az egy Mensa IQ teszt nevű oldal volt.

Íme egy kép az eredményről: [link]

2022. okt. 20. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Nem tudom, neked csak Budapest létezik, szerinted Budapestből áll Magyarország?

Én még Ecseri piacról nem hallottam, de mivel közel lakom Veszprémhez, így Devecseriről igen, ezért írtam ezt. De oké, ha neked itt megáll az élet, hogy csak Budapest létezik és ott van csak piac, hát jó, ez sok mindent elárul, hogy miért kaptam ennyi hülye választ.

2022. okt. 26. 10:14
 42/63 A kérdező kommentje:
#40, tudom, hogy hülye vagyok az itteni emberekhez, ezért kérdeztem, itt mindig jó válaszokat kapok, ide jár Bill Gates, Elon Musk, meg a spanok válaszokat adni, itt mindenkinek 180-as IQ-ja van, 20-as pélóval meg havi 1 millát kerestek.
2022. okt. 26. 10:16
 43/63 anonim ***** válasza:
69%
ajkai vagyok szivem 😀
2022. okt. 26. 10:18
 44/63 anonim ***** válasza:
80%

Olyanok mint te.

Egy értelmi szinten vagytok. 😀

2022. okt. 26. 10:19
 45/63 A kérdező kommentje:

Ajkai vagy, de nem hallottál még Devecseri piacról, oké..

Amúgy nem tudom, miért spammeled szét a kérdést idióta válaszokkal, min húztad fel magad? A válaszok felét kb. te írtad, ennyire magadra vetted a Mensa tesztet, vagy neked ilyen sokat jelentenek random számok?

2022. okt. 26. 10:24
 46/63 anonim ***** válasza:
69%

Ismertem a devecseri piacot.

Honnan gondolod,hogy nem ismerem?

Amúgy vicces,hogy a korábbi kommentedben említetted,hogy azért válaszolsz ilyen arrogánsan mert felidegesítenek a kommentek aztán most pedig meglepődsz ha reakció érkezik a viselkedésedre.

Sokat elmond rólad ahogyan egy anonim oldalon viselkedsz.

🙃

2022. okt. 26. 10:49
 47/63 A kérdező kommentje:

Ha ismerted, akkor miért gondoltad, hogy én nem ismerem?

Igen, én úgy provokáltam, hogy feltettem egy kérdést, de amikor minden 2. válaszban azt írják, hogy "idióta", "hülye", esetleg valami baromságot, akkor persze lesz reakcióm.

2022. okt. 26. 10:51
 48/63 anonim ***** válasza:
81%

Azért mert nem tudod elfogadni,hogy semmit nem jelent az online Mensa teszt.

Te azt a választ vártad,hogy “huuu de okos vagy. Azt a mindenit neki. Micsoda zseni”.

A helyzet az,hogy nullát jelent még mindig csak a te egod ezt képtelen felfogni. :)

2022. okt. 26. 10:57
 49/63 A kérdező kommentje:

Tudsz olvasni, vagy leírjam 3x is?

Nem azért írtam, ki, hogy okos vagyok-e, hanem hogy pontos, megbízható-e a mensa, de nem jött erre válasz, ezért tettem fel egy provokáló kérdést az egyik válaszomban.

2022. okt. 26. 11:07
 50/63 anonim ***** válasza:
86%

De nem ez volt a kérdésed,hogy pontos megbízható-e.

Hanem,hogy a 125-ös IQ eredmény jó-e.

Ha pedig az a kérdésed,hogy megbízható-e a Mensa teszt akkor azt már megválaszoltuk egy páran..nem? 😉

2022. okt. 26. 11:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!