Legfélelmetesebb horror film?
Figyelt kérdés
Nekem a Kör után mostmár a Mosolygj (2 szürrealista) , valamint a Démonok Között 1-2 (démon kategória) és az Annabelle 2 (babás, játékos), ezenkívül az emberi gonosz kategóriában a Texasi láncfűrészes (2003), a Mise éjfélkor, a Fehér Éjszakák, aztán ott van még a Végső Állomás (hétköznapi jelenetek horrorja). Ezek a filmek kikészitenek, főleg a Kör és a Mosolyogj.2022. okt. 13. 20:29
31/33 A kérdező kommentje:
A Más Világ talán a legjobb horror film, de nem a legijesztőbb, pont hogy igazából megnyugtat engem, hogy mennyire banális félreértés is valójában ez az egész szellemes dolog.
2022. okt. 14. 14:31
32/33 anonim válasza:
Az leírtak közül mennyit és melyiket nézted meg amúgy?
33/33 anonim válasza:
Hát ha tehetem nem nézek horrorfilmet. De számomra nagyon félelmetes volt az "Apáca", és a "Tükrök" című filmek. Rám nagyon nyomasztóak, inkább nem nézek iyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!