Legfélelmetesebb horror film?
Halálos kitérőt írta valaki de hasonlóként jobb viszont a Barlang szerintem.
Amit még kihagytam, a kézikameras filmek, amiben legijesztőbb szerintem a Rec.
Gyilkos kilátások (Eden Lake)
Magasfeszültség
Kéjutazás
Aki bújt, aki nem
A véres, darabolós horror filmek nem feltétlen úgy ijesztők mint egy szellemes pszicho horror. Milyen hatást szeretnél, hogy kiváltson? Napokig rágódj rajta, végig kellemetlenül érzed magad közbe és már kinyomnád?
Az emberi százlábú egy Fűrész 1-6 után már semmiség, a Szerb film úgyszintén. Ha ilyen erőszakos horror kell akkor ott a Motel 1-2, Texasi láncfűrészes, Sziklák szeme. Ha nyomasztó, végig feszült akkor a Viharsziget (2010) filmet is bátran ajánlom. Ha eszembe jut még több is leírom.
27-es mindenkinek más a félelmetes, én is felsolroltam több kategóriát, örülök hogy ilyen sok filmet írtok.
Nekem ahogy írtam a legijesztőbb kategória az irracionális, szürrealista, ami elől nincs menekvés, amiben senki nem segít, senki nem hisz neked, ami ettől független teljesen élethűnek tűnik.
A Más Világot én is ajánlom.
Valamint A látogatás (2015) filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!