Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Legfélelmetesebb horror film?

Legfélelmetesebb horror film?

Figyelt kérdés
Nekem a Kör után mostmár a Mosolygj (2 szürrealista) , valamint a Démonok Között 1-2 (démon kategória) és az Annabelle 2 (babás, játékos), ezenkívül az emberi gonosz kategóriában a Texasi láncfűrészes (2003), a Mise éjfélkor, a Fehér Éjszakák, aztán ott van még a Végső Állomás (hétköznapi jelenetek horrorja). Ezek a filmek kikészitenek, főleg a Kör és a Mosolyogj.

2022. okt. 13. 20:29
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Százlábú, Cannibal holocaust, Szerb film ezek olyanok hogy nem az hogy többször soha nem nézem meg, hanem egyszer sem.
2022. okt. 13. 21:36
 22/33 anonim ***** válasza:
85%
a Más Világot érdemes megnézni, de úgy kell nekiülni hogy ez nem ijesztgetős film lesz hanem inkább nyomasztás, és végig oda kell rá figyelni
2022. okt. 13. 21:44
 23/33 A kérdező kommentje:

Halálos kitérőt írta valaki de hasonlóként jobb viszont a Barlang szerintem.

Amit még kihagytam, a kézikameras filmek, amiben legijesztőbb szerintem a Rec.

2022. okt. 13. 21:45
 24/33 anonim ***** válasza:
68%
ha egy régit nézel most modern korunkban, fel kell mérni előre hogy mikor készült, mi a műfaja, mennyire érdekel ilyesmi. pl. hiába született ezer meg egy horror zombi műfajban, az én klasszikus gyerekkori kedvencem az Élőholtak visszatérése (így állt a videókazin, de van még 2 másik magyar címe azóta, The Return of the Living Dead 1985.) minden alapja. (szigorúan magyar szinkron nélkül, nem gondoltam hogy ennyire szét tud csapni egy filmet)
2022. okt. 13. 21:49
 25/33 anonim ***** válasza:
64%

Gyilkos kilátások (Eden Lake)

Magasfeszültség

Kéjutazás

Aki bújt, aki nem

2022. okt. 13. 21:54
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Motel
2022. okt. 13. 21:54
 27/33 anonim ***** válasza:
66%

A véres, darabolós horror filmek nem feltétlen úgy ijesztők mint egy szellemes pszicho horror. Milyen hatást szeretnél, hogy kiváltson? Napokig rágódj rajta, végig kellemetlenül érzed magad közbe és már kinyomnád?

Az emberi százlábú egy Fűrész 1-6 után már semmiség, a Szerb film úgyszintén. Ha ilyen erőszakos horror kell akkor ott a Motel 1-2, Texasi láncfűrészes, Sziklák szeme. Ha nyomasztó, végig feszült akkor a Viharsziget (2010) filmet is bátran ajánlom. Ha eszembe jut még több is leírom.

2022. okt. 13. 21:59
 28/33 A kérdező kommentje:

27-es mindenkinek más a félelmetes, én is felsolroltam több kategóriát, örülök hogy ilyen sok filmet írtok.

Nekem ahogy írtam a legijesztőbb kategória az irracionális, szürrealista, ami elől nincs menekvés, amiben senki nem segít, senki nem hisz neked, ami ettől független teljesen élethűnek tűnik.

2022. okt. 13. 22:06
 29/33 anonim ***** válasza:

A Más Világot én is ajánlom.

Valamint A látogatás (2015) filmet.

2022. okt. 14. 05:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Szept i mrok (The Dark and the Wicked)
2022. okt. 14. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!